Magazin > VIP
2520 ogledov

Ena redkih priložnosti: Jessica Biel in Timberlake pokazala sina!

Jessica Biel
1/5
Profimedia
Mama in sin sta se udeležila Odprtega prvenstva ZDA.

42 let stara igralka Jessica Biel in njen 9 let stari sin Silas sta bila opažena na Odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku. Biel je bila videti šik in elegantna v hlačnem kostimu krem ​​barve, Silas pa je nosil zelenomoder črtast polo pulover Ralph Lauren in kaki hlače, svojo teniško navdahnjeno opravo pa je zaokrožil s črnimi športnimi copati.

Izlet dua je redka priložnost, saj Jessica in Justin Timberlake svoje otroke običajno držita stran od javnosti. Poleg Silasa, ki se je rodil aprila 2015, ima par še sina Phineasa, rojenega poleti 2020.

"Poskušam se zavedati, da lahko živimo življenje, kjer nismo strogo zasebni," je dejal Timberlake med nastopom v podkastu Daxa Shepharda Armchair Expert leta 2021 in dodal: "Vendar moramo zagotoviti, da lahko so otroci čim dlje lahko otroci, brez tega, da bi jih nekdo drug obravnaval drugače, zaradi nečesa, kar počnejo njihovi starši."

Čeprav sta se Biel in Timberlake trudila najti ravnovesje med tem, da bi svoje družinsko življenje ohranila zasebno in svojim otrokom omogočila čim bolj normalno življenje, sta čez leta vseeno delila nekaj fotografij svojih odraščajočih sinov.

Med nastopom v majskem podkastu Kelly Ripa Let's Talk Off Camera je Biel spregovorila tudi o tem, zakaj sta se s Timberlakom odločila, da družino preselita v Nashville, potem ko sta živela na zahodni in vzhodni ameriški obali. "Samo poskušamo ustvariti nekaj normalnosti za te otroke, svojo družino pa želimo deliti s svojimi ljubljenimi in prijatelji," je dejala. "Poskušamo sodelovati na način, ki se zdi avtentičen, a ne, da ju razkazujemo vsepovsod. To je le naša družinska izbira," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice