Magazin > VIP
2247 ogledov

Eva bo kmalu 50, a še vedno buri domišljijo!

Eva Longoria
1/5
Profimedia
Igralka bo drugo leto dopolnila 50 let, a je še vedno hudo postavna.

Eva Longoria poletje preživlja v Španiji.  Ameriška igralka, ki je zaslovela z vlogo v priljubljeni seriji Razočarane gospodinje, pri 49 letih še vedno velja za eno najbolj vročih "gospodinj". To je dokazala v miniaturnem oranžnem bikiniju, v katerem je s sinom uživala na plaži v Španiji, ki je njena priljubljena počitniška destinacija. 

Eva je mama postala, ko ji je bilo 43 let. Lepotica pravi, da ji ni žal, da je tako dolgo čakala z materinstvom. "Sedaj sem bolj potrpežljiva in tudi manj delam kot prej," je dejala pred leti. Eva je imela v preteklosti sicer veliko smole v ljubezni. Zakon z mehiškim poslovnežem Bastonom, s katerim sta se poročila leta 2016, je njen tretji. Da ga je spoznala, se lahko zahvali skupnega prijatelju, ki je organiziral zmenek na slepo. Baston takrat še ni vedel, kdo je Eva, in je najprej zavrnil zmenek, ker je bil njegov urnik zelo natrpan. Na srečo je za ljubezen našel čas ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice