Magazin > VIP
101 ogledov

Fant leta je Tin

Jan, Tin in Aljaž. Žurnal24 main
Evin fant leta 2009 je postal Tin Omahen.

Včeraj so v Kranju razglasili Evinega fanta leta 2009. Laskavi naslov si je priboril Tin Omahen, prvi spremljevalec je postal Jan Kovačič, drugi pa Aljaž Pozeš.

Tin Omahen je študent Fakultete za turistične študije Portorož, honorarno pa dela kot stevard na letalih Adrie Airways. Zase pravi, da je urejen, ambiciozen, iskren, razumevajoč in razgledan. Njegov življenjski moto se glasi: »Bodi v krogu ljudi, ki te pustijo, da si to kar si in te ob tem podpirajo.«

Evinega fanta letošnjega leta je izbrala žirija, ki so jo sestavljali Mirela Korać, miss Universe Slovenije 2009, Ana Marčun, predstavnica družbe Tuš, Katja Pavlica, predstavnica podjetja P&G, ter tekmovalki iz Kmetije slavnih Maja Malnar in Alenka Sivka.

Kandidati so morali na odru opravljati razne naloge, ki jih je komentiral Mark Žitnik. Poleg opravljanja različnih nalog so se morali fantje izkazati tudi kot manekeni, in sicer v dveh izhodih: v perilu in elegantnih oblačilih. Vrhunec večera pa je seveda predstavljalo imenovanje Evinega fanta leta 2009, ki je z nazivom prejel telefon Samsung Armani v vrednosti 600 evrov in objavo fotografij v modno-lepotnih rubrikah revij Eva in Obrazi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.