Magazin > VIP
10 ogledov

Heathov pogreb ostaja skrivnost

Pred mrtvašnico Frank E. Campbell, kamor se je igralčeva družina prišla poslovit Žurnal24 main
Igralčevo truplo je bilo do petka v mrtvašnici Frank E. Campbell, v petek popoldne pa so leseno krsto z igralcem premestili.

Družina tragično preminulega igralca Heatha Ledgerja je priletela iz rodne Avstralije v ZDA, da bi uredila podrobnosti okoli igralčevega pogreba.

Vhod v mrtvašnico, kjer je ležalo truplo princa teme, kakor se ga je že prijel vzdevek po zadnji vlogi Jokerja v filmu o Batmanu, je bil ob prihodu družine strogo zastražen s številnimi možmi postave. Skozi policijske barikade se ni uspelo prebiti ne reporterjem ne TV snemalcem. Dostavili so tudi črno obleko, v katero bo igralec oblečen na svoji zadnji poti.

Novinarjem so prehod do vhoda mrtvašnice preprečevale policijske barikade. © Reuters

 
Igralčevo truplo so premestili iz njegovega zadnjega "domovanja" v New Yorku v petek okoli 16h. Ledgerjeva publicistka Mara Buxbaum je povedala: "Pogreb in opravila okoli pogreba bodo po navodilih družine zasebni in daleč od oči javnosti."

Ravno zato ostajajo vse podrobnosti okoli igralčevega pogreba zavite v skrivnost. Znano je le, da je bilo truplo odpeljano na neznano letališče, po nekaterih podatkih je lesena krsta namenjena v Los Angeles, ki naj bi bil samo vmesna postaja do Ledgerjevega rodnega mesta Perth v Avstraliji.

Medtem pa policija še vedno trdi, da ne bo zaslišala igralke Mary-Kate Olsen , ki je bila prva oseba, ki jo je poklicala maserka po tem, ko je v torek našla igralčevo truplo v njegovem stanovanju na Manhattnu. Vse, ki so bili na prizorišču tragičnega dogodka, so preiskovalci podrobno zaslišali in bili zadovoljni z njihovim sodelovanjem, "zato ni nobene potrebe po zaslišanju Olsenove" , je poudaril Paul Browne , predstavnik newyorške policije za stike z javnostmi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.