Magazin > VIP
5 ogledov

Jenniferini agenti pritisnili na Pitta

Jennifer Aniston EPA
Brad Pitt je s svojimi nedavnimi izjavami udrihal čez bivšo ženo Jennifer Aniston, že naslednji dan pa se ji je javno opravičil. Opravičilo naj bi od njega zahteval Jenniferin štab.

Brad Pitt je prejšnji teden javno blatil svoj bivši zakon z Jennifer Aniston, že naslednji dan pa se ji je javno opravičil in trdil, da so ga napačno interpretirali. Vendar viri blizu Pitta trdijo, da nihče ne verjame izgovoru, da so njegovo izjavo vzeli iz konteksta.

Za opravičilo naj bi bili zaslužni igralkini agenti in publicisti, ki so takoj planili na Pittov tabor in dosegli, da se je bivši ženi opravičil že naslednji dan. Jennifer naj bi bila zaradi izjave zelo ogorčena in jo označila za "nesramno in neprimerno", pravi vir.

In čeprav Brad naokoli razlaga, kako blagoslovljen je z Angelino, je vir prepričan, da je bila izjava le posledica ljubosumja, ker je Jen srečno zaljubljena in ne pusti, da bi ji ostre besede uničile veselje v vročem razmerju z Justinom Therouxom. "Justin je pravi zanjo," zatrjujejo igralkini prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.