Magazin > VIP
15 ogledov

Kate Middleton zaradi te odločitve na smrt nesrečna

kate middleton
1/3
Profimedias
Kate Middleton je pred prijatelji potarnala, da se boji, da je, kar se stila tiče, spet brcnila v temo …

Kate Middleton je bila spet pri frizerju. Še vedno nosi daljši poni, njeni lasje pa so občutno krajši. Lepotica je prijateljem potarnala, da se boji, da je s to pričesko videti kot prava „mamka“, tudi zato, ker je sedaj še bolj podobna svoji mami Carol.

Krajše lasje naj bi ji sicer predlagala kraljica, ki meni, da predolgi lasje niso videti prav nič kraljevsko.
Se pa zna mlada mamica na svoj račun tudi pošaliti. Prijateljem je namreč še razkrila, da je poni obdržala zaradi podočnjakov, ki so rezultati neprespanih noči.

Kate velja za eno največjih stilskih ikon tega časa. Kar nosi, postane trend, zato kritik ni vajena. Kako bolijo, pa je občutila poleti, ko se je odločila za prvo spremembo pričeske. Jo bo tudi tokrat kritizirali?

Komentarjev 6
  • Žirafa 17:45 05.januar 2016.

    póni -ja m (ọ̑) 1. konj majhne rasti, primeren zlasti za jahanje za otroke: deček je jahal svetlo rjavega ponija2. pog. manjše, navadno zložljivo kolo: ni si hotel kupiti navadnega kolesa, ampak poni; neskl. pril.: poni kolo<br ...prikaži več />A kdo na njeni glavi vidi konja ali bicikel?

  • Ferluci 12:58 05.januar 2016.

    Ne, to pa ni pomembno...je preveč pomembna osebnost!

  • drejca1 12:33 05.januar 2016.

    Mene bolj malo zanima , koliko je katka nesrečna...Jaz čakam, da se kje najde kakšen heroj od novinarja in razišče Jankovićeve posle..korupcije in kur*****e ,; vse je potihnilo...si nekateri res vse lahko dovolijo ? Dajmo novinarčki , jaj*a na plano in v akcijo !:)