Magazin > VIP
28088 ogledov

“Kate v resnici ni dobro, Kensingtonska palača laže!”

Kate MIddleton Profimedia
To pravi vir blizu kraljeve družine.

Kate je pred kratkim s prelepim posnetkom na Instagramu sporočila, da je končala s preventivno kemoterapijo. “Zdaj se osredotočam na to, da naredim vse, kar lahko, da ostanem brez raka. Čeprav sem končala s kemoterapijo, je moja pot do ozdravitve in popolnega okrevanja dolga in vsak dan si moram še naprej vzeti tako, kot pride,” je povedala in razkrila, da je bilo za vso družino zadnjih devet mesecev obdobje strahu in negotovosti.

Video, ki ima trenutno več kot 32 milijonov ogledov, je oboževalce kraljeve družine neizmerno razveselil. “Kar mi je bilo najbolj všeč, je bilo to, da v posnetku nismo videli člana kraljeve družine. Videli smo mamo, hčerko in kar je najbolj pomembno, človeško bitje, ki je šlo čez najhujšo preizkušnjo in zdaj vidi svet v novi luči. Prelep video od prelepe družine,” se je glasil komentar z več kot 10 tisoč všečki. 

Kljub temu pa nekateri glede princesinega zdravstvenega stanja ostajajo skeptični. Vir blizu kraljeve družine naj bi za New Nation Now povedal, da Kate in kralj Karel ‘sploh nista dobro’. “Kate ni v remisiji. Ni v dobrem stanju. Oba s kraljem imata pred sabo težko pot. Mislil sem, da je kralj boljše, a v resnici oba nista dobro.”

Besede vira niso bile potrjene in palača še vedno stoji za tem, kar je v videoposnetku povedala Kate, ki je moči za okrevanje črpala tudi iz neverjetne podpore oboževalcev. "Z Williamom sva tako hvaležna za podporo, ki sva jo prejela. Črpala sva veliko moči od vseh, ki nama v tem trenutku pomagajo. Prijaznost, empatija in sočutje vseh je bilo resnično ganljivo," se jim je zahvalila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Toma 20:44 16.september 2024.

    Preveč mešanja plave krvi med seboj!

  • 4krogci 14:10 16.september 2024.

    dejte ze objavt, da ji ni vec pomoci tko ku kralju tud ne....in je samo se vprasanje casa!! Wilijam si je pa tko svojo ljubico izbral za desno roko, da bo sam zamenala se Kejt na koncu!

  • zlatica 10:11 16.september 2024.

    se popolnoma strinjam z Borisom. Je pa tudi res, da bo ona imela 24/7 oskrbo, preglede, teste. Za kar se navadni smrtniki obrišemo pod nosom.