Magazin > VIP
48 ogledov

Kim Kardashian je poročena!

Kim Kardashian, Kris Humphries
1/2
Flynet
Kim Kardashian se je včeraj zaobljubila svojemu srčnemu izvoljencu Krisu Humphriesu. Poroka je bila takšna, kot si jo je predstavljala v svojih sanjah.

Po šestih mesecih zveze ter treh mesecih zaroke je 30-letna resničnostna zvezdnica Kim Kardashian včeraj zvečer dahnila večni "da" svojemu zaročencu, košarkarju moštva New Jersey Nets Krisu Humphriesu. Par, ki se je zaročil maja letos, si je izmenjal zaobljube pred 440 svati na zasebnem posestvu v Montecitu. Med gosti na poroki so bili Demi Lovato, Vera Wang, Mario Lopez, Ciara, Eva Longoria s partnerjem Eduardom Cruzem, Ryan Seacrest, Melanie Brown, Venus in Serena Williams, Brody Jenner z Avril Lavigne ter Lindsay Lohan.

Nevesta je blestela v kreaciji Vere Wang slonokoščene barve, do oltarja pa jo je pospremil njen krušni oče Bruce Jenner. Štiri leta mlajši ženin je nosil oblačila Ermenegilda Zegne: bel suknjič z belo srajco, belo kravato ter črne hlače.

Kimine družice – sestre Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie ter Krisova sestra Kaela – so prav tako nosile obleke Vere Wang slonokoščene barve, poročna prstana pa je k oltarju prinesel Kourtneyjin 21-mesečni sinček Mason Disick.

Svatje so se na sprejemu sladkali s poročno torto, ki naj bi stala od 15 do 20 tisoč dolarjev.

Kim Kardashian | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Ne morem verjeti, da je končno tukaj! Hvala vsem, ki ste mi pomagali uresničiti ta dan," je zapisala Kim pred poroko na svoji spletni strani. Praznovanja pa še ni konec. Čez 10 dni bo sledila še zabava na drugem koncu Amerike, v New Yorku.

To je za Kim, ki je že prej napovedala, da bo po poroki obdržala tudi svoj priimek, že drugi zakon. Leta 2000 se je poročila z glasbenim producentom Damonom Thomasom, s katerim pa sta se ločila štiri leta kasneje. Kris je tokrat prvič stopil pred oltar.

Ekskluzivne fotografije s poroke je odkupila revija People za 1,5 milijona dolarjev oziroma milijon evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.