Magazin > VIP
51781 ogledov

Kraljičin pogreb: Začudenje zaradi obnašanja princes Eugenie in Beatrice

beatrice, eugenie Profimedia
Kam se jima je tako mudilo?

beatrice, eugenie | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Oboževalci britanskega dvora, ki so spremljali pogrebno slovesnost za kraljico Elizabeto II., se sprašujejo, kaj je med mašo obsedlo hčerki princa Andrewa, Beatrice in Eugenie.

Znano je, da sta bili sestri zelo navezani na svojo babico, ki je umrla 8. septembra, k večnemu počitku pa so jo položili v ponedeljek.

Gledalci so opazili nenavaden pripetljaj, ki se je zgodil proti koncu slovesnosti, na kateri ničesar niso prepustili naključju. 

V Westminstrski opatiji sta princesi sedeli v drugi vrsti. Beatrice je stala poleg moža Edoarda Mapellija Mozzija, Eugenie pa ob svojem soprogu na drugi strani prehoda. Še pred koncem maše sta se obrnili in začeli korakati proti izhodu. Njuna mama Sarah Ferguson jima je bila pripravljena slediti, vsaj tako je videti, a so jo prepričali, naj še ostane. 

Začudenje je bilo veliko. Mnogi menijo, da se nista zavedali, da ceremonije še ni konec, eden od komentatorjev na Twitterju pa je prepričan, da sta mladi dami pohiteli proti krsti, da bi se babici še zadnjič priklonili. 

 

 

Komentarjev 2
  • lencka35 15:23 21.september 2022.

    ta novica bo rešila vsa sranja v slovenskem zdravstvu!

  • Pierre 12:15 21.september 2022.

    Lepo vas prosim NEHAJTE že s tem pogrebom, kaj nas to briga, a vam kdo plačuje za ta jajca ?????