Magazin > VIP
29 ogledov

"Lahko noč, moj angel, trdno spi."

Amy Winehouse, Mitch
1/12
EPA
Amy Winehouse so danes popoldne po zasebni pogrebni slovesnosti upepelili. K zadnjemu počitku so jo pospremili njena družina in prijatelji ter številni oboževalci.

Danes popoldne je potekala enourna spominska slovesnost za Amy Winehouse na pokopališču Edgwarebury v Londonu. Pevkin oče Mitch je imel govor, ki ga je zaključil z besedami: "Lahko noč, moj angel, trdno spi. Mamica in očka te bosta vedno zelo ljubila."

"Mitch je bil zabaven, povedal je nekaj čudovitih zgodb iz njenega otroštva, o tem, kako svojeglava je bila, in družina ter prijatelji so zgodbe seveda prepoznali in se jim smejali," je povedal tiskovni predstavnik družine Chris Goodman. "Bilo je čustveno, veselo in žalostno," je še dodal.

Obred, ki je vključeval molitve v angleščini in hebrejščini, se je zaključil z izvedbo pesmi Carole King So Far Away, ki je bila po Mitchevih besedah njena najljubša in sta jo pogosto pela skupaj. Med 300 do 400 žalujočimi sta bila tudi njena bližnja prijateljica Kelly Osbourne ter glasbeni producent Mark Ronson.

Pogrebni slovesnosti je sledila upepelitev v krematoriju Golders Green. Po judovski tradiciji pa zdaj sledi shiva, dvodnevno žalovanje družine za preminulo soul zvezdo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.