Magazin > VIP
3390 ogledov

Le dva meseca po poroki s 50 let mlajšo umrl najbolj znani evropski playboy

richard lugner Profimedia
Umrl je Richard Lugner.

Avstrijski gradbeni mogotec in zvezdnik resničnostnih oddaj Richard Lugner je umrl v starosti 91 let. Lugner je imel pred kratkim operacijo srca, po kateri si verjetno ni dobro opomogel. Po poročanju več medijev je umrl v ponedeljek v svoji vili na Dunaju.

richard lugner | Avtor: Profimedia Profimedia

Lugner je bil znan po javnem razkazovanju svojega burnega zasebnega življenja. Lugnerjeva želja, da bi prišel v tračarske rubrike, se je začela v devetdesetih letih. Ob četrti ženi Christini pa se je njegova medijska kariera resnično razbohotila.

Gradbeni mogotec, splošno znan kot "Mörtel", je vsaj enkrat letno v napetosti držal avstrijske in tuje zvezdnike z vprašanjem, kdo bo prišel na njegov slani operni ples na Dunaju. Pripeljal je tako velike igralske dive kot dekleta iz Instagram generacije, glavno je bilo, da je pritegnil pozornost.

S predvajanjem resničnostnih serij je Lugner postal blagovna znamka daleč onkraj domačih meja. Redno se je pojavljal na programu ORF. Včasih z ženo, včasih v iskanju partnerice, televizijske kamere so gradbinca spremljale podnevi in ​​ponoči, v zasebnem življenju in na družbenih odrih.

Avstrijski gradbeni mogul in oče opernega plesa na Dunaju je v začetku junija stopil pred matičarja in večno zvestobo obljubil 42-letni Simoni, ki je tako postala njegova šesta žena. Lugner je bil znan po tem, da svojim ljubimkam daje živalske vzdevke, kot sta kolibri in miška, šesti ženi pa je rekel čebelica. 

Par se je spoznal marca 2021. Lugner je takrat v dnevnem časopisu objavil oglas, da išče ženo in Simone se je prijavila. "Od nekdaj mi je bil všeč, a vedno se je družil z nekimi norimi ženskami. Rekla sem si: 'Spet potrebuje nekoga pametnega!'," je Simone povedala za Bild, a ob tem priznala, da to ni bila ljubezen na prvi pogled. "Rasla je počasi. Po vsakem srečanju sem čutila toploto in na obrazu sem nosila nasmeh. Richard je bil preprosto dober zame."

Komentarjev 5
  • BenX 13:01 12.avgust 2024.

    Kak se morajo zdaj vse prejšnje sekirat, ker so slabo planirale... 🤣

  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:56 12.avgust 2024.

    No pa imamo užaloščeno vdovo, ampak ne zaradi smrti moža, ampak primanjkljaja na debelini bančnega računa, ki si ga je najbrž obetala ko je pristala na poroko!? Tako pa bodo, ker je najbrž imela premalo časa, večino premoženja delili njegovi ...prikaži več štirje otroci, od katerih je najmlajša hči stara "komaj" 31 let... Ampak, če je mlada vdova bila pametna, potem si je dovolj zajetno odpravnino zagotovila že z predporočno pogodbo!? Zagotovo pa bodo glede delitve te dediščine nastale še dolge nadaljevanke...

  • rafo 11:35 12.avgust 2024.

    zadnja žena je pač imela srečo,sigurno ji pripada kaj od bogastva, poroka pred 2 meseca,vmes operacija na srcu , mogoče mu je .... samo enkrat ali pa še to ne

Sorodne novice