Magazin > VIP
32000 ogledov

Ljubljančanko vsako jutro pričakajo človeški iztrebki, to je posnela kamera

ključ vhodna vrata Profimedia
Če mislite, da imate težave s sosedi, si preberite zgodbo te Ljubljančanke ...

"V Ljubljani živim že kar nekaj časa in zadnje čase se mi dogajajo neverjetne stvari. Že 3x sem zgodaj zjutraj pred vrati zagledala človeški drek. Mislim, kaj vse se ljudje ne spomnijo, niti ne vem, kaj ljudjem hodi po glavi, da se mi gre vsrat pred vrata. Seveda sem nastavila kamero, ampak žal sploh ne vem, kdo je ta človek, ker ima na glavi zmeraj kapuco in nek moder klobuček, obraz se težko razbere. Sosedi sem povedala, kaj se dogaja in pravi, da se je njej to tudi dogajalo par let nazaj, a da se je sčasoma umirilo," je na priljubljenem forumu Starševski čvek potožila Ljubljančanka, ki si je nadela uporabniško ime Šorli. 

Pravi, da sumijo soseda, a da ni prepričana: "Jaz sumim enega gospoda, ostala bom pri tem, dokler ne vidim, če je to res on, ker po krivem ne bom nobenega obtoževala. Ta gospod je malo dementen in ena znanka je rekla, da so ga že napasli, kako je šel na veliko potrebo v njen lonec z rožami. Nekateri so rekli, da velikokrat svoj iztrebek prinese s seboj na smetišnici in ga odvrže na čudna mesta kot so nabiralnik, okenska polica, na klopce ... Ne vem, no, kaj se to dogaja, včasih je bil mir, sedaj pa tole zadnje dve leti."

Uporabnica foruma Babi388 ji je dala zelo dobro idejo, kako odkriti nepridiprava. "Če imate kamero, bo treba 1x biti buden celo noč in gledati v kamero. Ko bo on na 'položaju', da bo vrgel 'kuglo', odprite vrata in ga z valjarjem treščite po betici. Lahko vam tudi kdo pomaga pri 'straži'. Zagrabite ga za kapuco in mu tisti klobuk vržte z glave," ji je svetovala.

Kako so se na njeno težavo odzvali drugi uporabniki foruma, pa preverite TUKAJ. 

Komentarjev 4
  • pesnik51 14:42 20.junij 2024.

    bravo AHF .. ni več žute scene, pa vlečeš ven članke na forumu iz 2022 .. joj no ..

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 12:06 20.junij 2024.

    Če je človek dementen, ga je treba zdraviti, po potrebi hospitalizirati...če pa je prikletnik, potem pa le z valjarjem po buči, itak ima vgrajeno čeljado...:=)

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:05 20.junij 2024.

    Zblojen narod,kdo ne bi bil,ko nas je..jo na vsakem koraku

Sorodne novice