Magazin > Bizarno
10605 ogledov

Brat jo sili, da je na njegovi poroki gola

nudizem Shutterstock
"Moj brat me prosi, da sem na njegovi poroki naga! To je pogoj za prihod, ne vem, kaj mu je?"

"Moj brat in njegova zaročenka sta nudista. Trenutno načrtujeta poroko in sta bila strašno užaljena, ko sem rekla, da se je ne bom udeležila. Ni šans! Pogoj je, da sem ves čas obreda gola, kar je zame nepredstavljivo," je svojo izpoved na spletnem forumu Reddit razkrila obupana Avstralka. Takoj je pojasnila, da nima nič proti bratovemu življenjskemu slogu in njegovim odločitvam, a ne mara, da ji ga vsiljuje.

"Poroka je v nudističnem letovišču. Tam sta se spoznala in ta kraj jima je pomemben, to razumem. A tam je golota pogoj! Ponudila sem jima, da plačam poroko na drugi lokaciji, a ju je to še bolj razjezilo," še pojasnjuje. Povabili so jo celo med družice, kar jo je še dodatno osupnilo. "Njegove zaročenke ne poznam dovolj dobro, še huje pa je, če si predstavljam, da gola hodim z roko v roki z enim od bratovih prijateljev," dodaja.

"Tudi fotograf bo na poroki, nočem, da me kdo slika golo. Bratova zaročenka mi je rekla, da bi bila ves čas gola, če bi bila videti kot jaz, a to zame nikakor ni sprejemljivo," piše Avstralka, ki za konec pravi: "Ne pravim, da je kaj narobe, če so nudisti. Sploh ne trdim, da je slabo, če se ženske poročijo v nudističnem letovišču. Ampak ne nikakor grem na tisto poroko, če je pogoj golota."

Nudizem pa je priljubljen tudi na Hrvaškem, kjer ima že dolgo tradicijo. "Hrvaška je leta 1961 odprla prvi komercialni kamp za naturiste na svetu, Koversada v Vrsarju, ki je priljubljen še danes. Prvo nudistično plažo je dobila še pred tem, leta 1936, ko je britanski kralj Edward VIII z dekletom Wallis na Rabu, ki ga je obiskal med potovanjem po Jadranu, lokalne oblasti zaprosil, da se gol kopa v zalivu Kandarola in ker je šlo za kralja, so mu oblasti to dovolile," je v preteklosti poročal Dnevnik.hr in ugotavljal, da se turistična ponudba v tem segmentu na Hrvaškem v zadnjih desetletjih zmanjšuje. Od 33 kampov, kolikor jih je bilo konec 80-ih let, jih ima naša južna soseda danes le še slabih deset. Kljub temu so po kapacitetah za naturiste tretji v Evropi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • 4krogci 07:28 15.junij 2024.

    Sepravi je za to dečvo problem k bo poroka v nudisticnem letoviscu in bi mogla bit gola....po vsej verjetnosti ji pa ni noben problem, ko se slika in snema za OF, ko ima vsako nov drugega,..... ah ja ta dvojna merila

Sorodne novice