Magazin > VIP
7409 ogledov

Kako lepa nevesta in obred! Indira Ekić pokazala, kako se je poročila

indira ekić Instagram
Za poročni dan sta izbrala sredo!

Naša resničnostna zvezdnica, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić je pred kratkim dopust preživela na sanjskem Baliju. Že pred odhodom na rajske počitnice je namignila, da tja odhaja s prav posebnim namenom. Vsi so mislili, da je izlet na Bali poročno potovanje, saj je v preteklosti povedala, da se želi poročiti na potovanju, nato pa je včeraj v Sloveniji presenetila s prvimi poročnimi utrinki. 

Indira in njen Matic se tako nista odločila za poroko na Baliju, niti za tradicionalno sobotno poroko, pač pa sta za poročni obred izbrala sredo, Indira pa je šele danes objavila več poročnih utrinkov intimnega obreda, v družbi družine in prijateljev. Lepotica je blestela v dolgi obleki, z odprtimi rameni, videz pa je povdarila z dolgo vlečko. Par je imel tudi nekaj zvezdniških gostov, med njimi vplivnico Tejo Jugovic in televizijskega osebnega trenerja Jana Kovačiča

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Par je novico o poroki objavil kmalu po enemu najlepših življenjskih dogodkov, ko sta s partnerjem Maticem med nedavnimi počitnicami na baliju sporočila, da bosta kmalu starša. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo, to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je ob videu z Balija, na katerem je pokazala nosečniški trebušček, takrat razkrila Indira. 

Par je na Baliju opravil tudi zelo pomemben poročni opravek, sama sta namreč izdelala poročna prstana. 

Indiro je Slovenija spoznala leta 2017, ko je kilograme klestila v resničnostnem šovu The Biggest loser Slovenija, kjer je res izgubila precej kilogramov, a pridobila življenjsko nagrado, v šovu je namreč spoznala svojega Matica, ki je v oddaji sodeloval kot osebni trener. To pa ni edini šov, v katerem je par sodeloval, lansko leto sta se udeležila šova Super par in tudi zmagala. Nagrado sta vložila v razširitev svojega posla, Indira ima uspešno kozmetično podjetje, Matic pa se ukvarja z osebnim trenerstvom.

Komentarjev 2
  • Pierre 11:16 06.junij 2024.

    Kakšen kilogram manj ji ne bi škodil....

Sorodne novice