Magazin > VIP
4360 ogledov

Znana Slovenka se je na skrivaj poročila!

indira ekić Instagram
Glede tega ostaja precej skrivnostna.

Naša resničnostna zvezdnica, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić je pred kratkim dopust preživela na sanjskem Baliju. Že pred odhodom na rajske počitnice je namignila, da tja odhaja s prav posebnim namenom. Vsi so mislili, da je izlet na Bali poročno potovanje, saj je v preteklosti povedala, da se želi poročiti na potovanju. 

Nato pa je presenetila s še lepšo novico, s partnerjem Maticem namreč pričakujeta naraščaj. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo, to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je ob videu z Balija, na katerem je pokazala nosečniški trebušček, razkrila Indira. 

Sledilci, ki jih je novica o otroku popolnoma raznežila, so se kljub temu spraševali, ali se je vplivnica na Baliju tudi poročila. Fotografij ni objavila, je pa na Instagramu razkrila, da si je šla dva dni pred poroko na Baliju urejati obrvi in trepalnice.

Kljub temu da Indira tega, da se je poročila, še ni komentirala, pa je danes objavila fotografije prstanov, prelepega belega šopka in vabila, na katerem piše današnji datum, zato sklepamo, da se je poročila v Sloveniji. Njena sestra Emina je na Instagramu objavila fotografijo Indire in Matica, ki je bila posneta na uradu, pod njo pa je zapisala: “Dame in gospodje, gospa in gospod Kolenc.

Indira Ekić | Avtor: instagram instagram

Indira Ekić | Avtor: Instagram Instagram

Indiro je Slovenija spoznala leta 2017, ko je kilograme klestila v resničnostnem šovu The Biggest loser Slovenija, kjer je res izgubila precej kilogramov, a pridobila življenjsko nagrado, v šovu je namreč spoznala svojega Matica, ki je v oddaji sodeloval kot osebni trener. To pa ni edini šov, v katerem je par sodeloval, lansko leto sta se udeležila šova Super par in tudi zmagala. Nagrado sta vložila v razširitev svojega posla, Indira ima uspešno kozmetično podjetje, Matic pa se ukvarja z osebnim trenerstvom.

Paru čestitamo!

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • dare326 18:38 05.junij 2024.

    In bodo imeli Kolenčevi majhne bosančke muslimančke. Kolenci so Savinjčani. Pred ww2 je bil v Celju veletrgovec Kolenc in če ne bi bilo komunizma, bi bil danes večji od Aldija ali Lidla.

  • Ender3 14:57 05.junij 2024.

    Čestitke ni kaj 👏👏. Ampak, če se je na skrivaj poročila se bo mogoče kmalu javno razšla. Tako počnejo znani slovenci..

Sorodne novice