Magazin > VIP
3344 ogledov

Znana Slovenka končno razkrila, kakšne težave je imela

Katarina Benček Instagram
“Za vse vas, ki vas je zanimalo, kaj je na stvari,” je zapisala.

Nosečo Katarino Benček je v začetku aprila doletela slaba novica. Zaradi zdravstvenih težav, ki so se pojavile, ji je zdravnica odredila prisilni počitek. “Še nikoli v življenju nisem bila na bolniškem dopustu, sedaj pa mi je zdravnica odredila počitek. Tega nisem pričakovala, saj se sicer zelo dobro počutim. Veliko dela sem si še naložila pred porodom, sedaj pa sem med drugim morala odpovedati tudi eno od poslovnih poti. Trenutno počivam v Pulju, delo opravljam preko računalnika, berem, gledam serije in se crkljam s svojima psičkoma," je samo povedala takrat, saj o podrobnostih ni želela govoriti. 

Mesec kasneje se ji je stanje stabiliziralo. “Hodim na redne preglede, stanje je stabilno, ni se poslabšalo. Še vedno moram veliko počivati in sem manj aktivna kot prej. Čez dan veliko ležim, včasih pa se vseeno odpravim na kakšen dogodek, če ocenim, da se počutim dovolj v redu,” je za Žurnal24 razkrila v začetku maja in dodala, da je bil predpisan počitek zanjo, ki je od nekdaj zelo aktivna, velik izziv: "Počutim se dobro, a je bil ta počitek zame bolj psihično naporen, ker imaš več časa za razmišljanje. A sem si naredila tako, da mi je bilo prijetno. Čas so mi popestrili tudi prijatelji, ki so me obiskovali."

Sedaj pa je odkrito povedala, kakšne zdravstvene težave so jo pestile. “Leta 2019 sem imela operacijo na materničnem vratu in je ta posledično nekoliko skrajšan. Pri meritvah v 20. tednu nosečnosti so ugotovili, da je moj maternični vrat glede na čas nosečnosti prekratek,” je začela svojo pripoved na Instagramu in pojasnila, da se maternični vrat v nosečnosti krajša zaradi pritiska otroka. “Ne sme pa se krajšati prehitro,” je dodala in povedala, da je sedaj izven nevarnosti.

Vsakih 14 dni sem bila na opazovanju. To povem za tiste, ki ste že imele tak poseg, da vas to ne bo presenetilo. To še nič ne pomeni, na koncu je lahko vse v redu in to si je treba tudi govoriti,” je bila optimistična Katarina.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • bi_ba 17:41 04.junij 2024.

    Neokusno do konca, koga pa to briga.

  • Pierre 09:33 04.junij 2024.

    Zbujanje pozornosti z ginekološkimi težavami je SPREVRŽENO!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:42 04.junij 2024.

    Spet ena slavna,sej je dobra samo mleka ne daje

Sorodne novice