Magazin > VIP
20 ogledov

Manca je polna modric

Manca in njen postavni soplesalec Žurnal24 main
Težavna koreografija in izjemno izčrpavajoči treningi so na lepi Manci Špik pustili posledice.

Čeprav tega res ni pričakovala, si je ta hip ena od najbolj zaželenih in popularnih slovenskih pop glasbenic na turnirju Zvezde plešejo po vsem telesu priskrbela precej modric. Težavna koreografija in predvsem izjemno izčrpavajoči treningi imajo pač svojo ceno. Vseeno pa Manca svojih "bojnih ran" ni mogla dolgo zdraviti. Že kmalu po tem, ko je postalo jasno, da se bo uvrstila v naslednji krog, so se začele priprave na novo koreografijo. Zdaj pa se je Manca vsega skupaj lotila precej drugače, predvsem bolj pripravljeno.

Čeprav je na začetku mislila, da bo vse modrice lahko ignorirala, se je nanje hitro spomnila, ko je med treningom spet padla na tla. Manca pa ne bi bila Manca, če se ne bi znašla … V notranji del športnih hlač za vadbo je prebrisana lepotica všila mehko penasto podlogo, ki jo bo odslej pri vseh vajah varovala pred premočnimi padci. Seveda pa teh "čudežnih" hlač Manca ne bo mogla nositi na plesnem tekmovanju. Le upamo lahko, da bodo do takrat stare modrice že izginile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.