Magazin > VIP
5940 ogledov

Meghan Markle: V javnost pricurljal dogovor z nekdanjim možem

meghan markle
Vse skrivnosti slej kot prej pricurljajo na dan, sploh, če si tako slaven kot Meghan Markle.

Vojvodinja Meghan Markle je v zakonu z nekdanjim soprogom Trevorjem Engelsonom podpisala bizarni dogovor o nosečnosti, piše Daily Mail. Meghan je od nekdanjega moža, v primeru, da bi zanosila, menda zahtevala varuško, zasebnega trenerja in strokovnjaka za prehrano, da bi se po porodu čim prej vrnila v formo. Meghan si je zase in za otroka menda želela zagotoviti ves luksuz, ki se ji je zdel pomemben, a do nosečnosti v njenem prvem zakonu ni prišlo. 

princ harry Magazin Besni princ Harry zahteva odgovore

Meghan je menda tako zelo skrbelo za posledice nosečnosti, ker se je čim prej želela vrniti nazaj v formo in na posel, zato je od Trevorja zahtevala podpis tovrstne pogodbe. Njen prijatelj je izdal, da se je Meghan zaradi posledic nosečnosti bala za svojo kariero, zato ji je bilo zdravje in postava na prvem mestu. No, tokrat, ko gre zares in bosta s princem Harryjem spomladi res postala starša, je lahko bolj sproščena, saj je igralsko kariero pred poroko s princem obesila na klin. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice