Magazin > VIP
29025 ogledov

Melania Trump prvič po škandalu s sklonjeno glavo v javnosti

Melania Trump
1/4
Profimedia
Vsi so opazili eno stvar.

Donald Trump je pred kratkim postal prvi nekdanji predsednik v zgodovini Združenih držav Amerike, ki ga je obsodilo sodišče. Obsojen je bil zaradi podkupovalne afere in ponarejanja evidenc, s čimer je želel prikriti spolni škandal s porno zvezdnico Stormy Daniels, ki bi leta 2016 lahko ogrozil njegov vzpon v Belo hišo. Melanio, ki se zaključnih dni sojenja ni udeleževala, so nedavno paparaci v javnosti ujeli prvič po sodnem škandalu. 

Melania, ki je skupaj s sinom Barronom s sklonjeno glavo odhajala iz Newyorškega hotela, ni bila videti dobre volje. Mnogi domnevajo, da jo je odločitev sodišča močno pretresla. V oči je vsem padla prtljaga znamke Louis Vuitton in njen rjavi kombinezon znamke Max Mara, ki je vreden več kot 1300 dolarjev. Zraven je nosila torbico v kamelji barvi znamke Kelly, katere cena se giblje med 15 in 17 tisoč dolarji. S sinom sta se odpravila na razkošno družinsko posestvo v Bedminster v New Jerseyju.

Trump je pred kratkim povedal, da ocenjuje, da je bilo sojenje za njegove družinske člane težje kot zanj. To velja predvsem za Melanio, za katero je bilo sojenje "zelo težko," saj je "morala prebirati vse to sranje," je v intervjuju, ki ga je predvajala televizija Fox, dejal Trump.

"To je sramota, prirejeno sojenje, skorumpiran sodnik, tožilec s podporo Georgea Sorosa. Sem nedolžen. Borim se za državo in ustavo. To je priredila vlada Joeja Bidna, da škoduje političnemu nasprotniku. Borili se bomo naprej, ker država gre k hudiču," je po izreku sodbe novinarjem povedal Trump.

 

:dezurni@styria-media.si

Komentarjev 31
  • munja 20:21 08.junij 2024.

    Antikrist vem, da si dno od dna, sedaj si pa presegel sam sebe - v negativnem smislu, da ne bo pomote, sram te je lahko.

  • Avatar Antikrist6
    Antikrist6 17:04 08.junij 2024.

    Ta pocestnica niti toliko ni sposobna, da bi svojega mulca naučila slovensko!

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 16:06 08.junij 2024.

    Če jo v vseh teh letih ni kaj dosti prizadelo, jo tudi tokrat ni , ker Avstrijke so trdožive. saj je nekoč baje izjavila , da ni Slovenka.