Magazin > VIP
25 ogledov

Michelle z zlomljenim srcem zaradi Heatha

Heath je bil zelo ranljiv človek, je povedala Michelle. Žurnal24 main
Igralka Michelle Williams je po smrti bivšega partnerja Heatha Ledgerja povedala, da trpi za strtim srcem, zato je medije pozvala, naj spoštujejo njeno zasebnost.

Igralka Michelle Williams je po smrti bivšega partnerja Heatha Ledgerja povedala, da ima strto srce. Medije in Heathove oboževalce je zato prosila, naj njo in njuno hčerkico Matildo pustijo pri miru. Poudarila je, da pri žalovanju potrebujeta zasebnost. Po njenih besedah je tudi punčka zlomljena, saj je bila z očkom močno povezana. Povedala je, da ji z njegovo družino stojijo ob strani, pomagali pa ji bodo tudi ohranjati spomine na očeta.

27-letna igralka in 28-letni igralec sta se spoznala na snemanju filma Gora Brokeback leta 2005. Dobila sta hčer, ki zdaj šteje dve leti, lanskega septembra pa sta se razšla.

Priljubljenega zvezdnika so našli mrtvega 22. januarja v njegovem newyorškem stanovanju. Izsledki  obdukcije še niso popolni, policija pa je potrdila, da so ga našli z uspavalnimi tabletami. Njegovo truplo so že prepeljali v rojstno Avstralijo, kjer njegova družina ureja vse za dostojen pogreb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.