Magazin > VIP
25 ogledov

Miley: "Nisem debela"

Miley Cyrus
1/3
EPA
Najstniška zvezda Miley Cyrus je morala zadnje tedne poslušati kar nekaj krepkih na račun svoje teže. Lepotički je zdaj dovolj.

"Ko dekletom, kot sem jaz, pravite, da so debela, povzročate TO," je 18-letnica zapisala na Twitterju in zapisu dodala fotografijo anoreksične ženske. "Všeč sem si. Če bi si bile všeč tudi same, ne bi sedele za računalnikom in žalile drugih," je še napisala lepotička in opozorila na dejstvo, da tudi ena največjih seksbomb prejšnjega stoletja, Marilyn Monroe, ni bila koščena.

Tudi Amy Adams se požvižga na kilograme

Tako kot na Miley so se zaradi odvečnih kilogramčkov spravili tudi na Amy Adams. Ta se sicer ni zredila zaradi čipsa, ampak je pred enim letom postala mamica. "Berem o igralkah, ki so se že dva tedna po porodu odpravile v fitnes. Takrat se vprašam: 'Kaj? Iz katere luknje pa je padel tvoj otrok?' Odkar sem rodila, moj trebuh visi. In s tem se trenutno ne obremenjujem," je povedala prikupna zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.