Magazin > VIP
21555 ogledov

Na kandidatko letošnje Kmetije se je usul plaz sovražnih komentarjev

Eva Luna Mlakar POP TV
Približuje se 10. sezona priljubljenega resničnostnega šova in nekateri so že na udaru.

Oboževalci resničnostnega šova Kmetije bodo 2. septembra končno prišli na svoj račun, saj se bo takrat začela že 11. sezona šova, ki bo potekala na novi lokaciji in na novi kmetiji. Videli pa bomo nekaj starih obrazov. Ena od njih je tudi Koprčanka Eva Luna Mlakar, ki se je v preteklosti udeležila šova Sanjski moški, za katerega je za 24ur povedala, da je to zanjo bila najboljša izkušnja, ki bi jo še stokrat ponovila.

Po razkritih tekmovalcih letošnje Kmetije je Primorka, ki je bila vedno brez dlake na jeziku, postala tarča negativnih komentarjev. ‘Očitno potrebuješ pomoč, namreč glava ti prav ne dela’, ‘Bolje, da si doma’, ‘Sami eni in isti obrazi, ki hodijo iz enega v drug šov, saj očitno nikjer niso v službi’, ‘Zoprna’, ‘Katastrofa’, ‘Ta je rojena za na kmečko posestvo’ so nekateri primeri tovrstnih komentarjev.

Sem mislila, da tega ne bom komentirala, saj me to ne prizadene, ampak mogoče koga pa. Vsi, ki pravijo, koliko imamo prostega časa, da gremo še v en šov in da naj se spravimo delati. Te iste osebe imajo toliko prostega časa, da to komentirajo in žalijo. Večina teh so upokojenci, kar se mi zdi zelo žalostno. Vem, da s tem, ko se pojaviš v šovu, moraš v zakup vzeti take komentarje, saj nisi vsakemu všeč,” je zapisala Eva.

“Ni mi pa jasno in mi nikoli ne bo, zakaj imajo potrebo po tako žaljivih komentarjih, ne samo zame, ampak vsakega izmed nas. Kaj, če bi ena od oseb te komentarje vzela tako resno, da bi si kaj naredila? Ne vem, kako bi se potem ena Jožica ali Marjan počutil, saj to ni v redu, kar počnete,” se je burno odzvala.

Eva Luna Mlakar odziv | Avtor: instagram instagram

Veliko tovrstnih komentarjev se je vsulo tudi pod predstavitvijo Laure Beranič, ki se je za srce Gregorja Čeglaja borila v prvi sezoni Sanjskega moškega. Ljudem gre predvsem v nos to, da je vplivnica. Ali se bo tudi ona odzvala, bomo videli v prihodnje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 23:38 29.avgust 2024.

    Lahko jo edino hebem direktno v usta, ker drugega itak ni vredna...

  • sandi76 20:13 29.avgust 2024.

    Spodobilo bi se, da kakšni lektorji preberejo te zmazke , preden se jih objavlja !

  • bi_ba 15:54 29.avgust 2024.

    Tudi za voditeljico in gospo šefico kmetije to velja. Očitno nimata nobenega pametnejšega dela, da zaslužita kak evro. O sodelujočih pa sploh ne bi, vsako leto isti reveži.