Magazin > VIP
8814 ogledov

Na takšne luksuzne počitnice bo Damjan Murko peljal svojo družino

Damjan Murko instagram
Zagotovo bodo uživali.

Pred kratkim se je pevec Damjan Murko udeležil legendarne zabave Lady piknik pod klobuki, kjer se vsako leto na kupu zbere največ domačih estradnikov in estradnic. Štajerski slavček je bil odlično razpoložen. Kljub temu da je precej zaseden z nastopi, je v njegovem življenju družina vedno na prvem mestu. Ženo Majo in sina Tiarja bo tako kmalu odpeljal na lep oddih v tujino.

“Najprej gremo v Budimpešto, potem malo na hrvaško obalo, malo daljše počitnice pa bomo preživeli v Londonu. Seveda bomo šli tudi na kakšen izlet po naši lepi Sloveniji,” pove 39-letni pevec, ki potoži, da mu v zadnjem času moški poskušajo prevzeti ženo. Ko ga vprašamo, kako se bori proti temu, hudomušno pripomni: “Moja žena ve, kaj je ‘dobra roba’ in mi ni treba skrbeti.”

Damjan in Maja sta letos maja praznovala 16. obletnico poroke. Tisti, ki družabno kroniko pozorno spremljajo že leta, se verjetno spomnijo, koliko prahu je dvignil ta zakon. Ker Murko velja za največjega samopromotorja Slovenije, mu namreč nihče ni verjel, da je njegova ljubezen z nekaj let starejšo Majo pristna. 

"Spominjam se dvomljivcev, ki so trdili, da gre samo za marketinško potezo in da se bo najina zgodba hitro končala. Bil sem mlad, 23 let, žena je 10 let starejša ... Vsi, ki so ta dogodek prišli pogledat pred cerkev, so pričakovali, da bo to še ena od mojih nastavljenih potez. Takšni so bili tudi komentarji ... Po 14 letih sva verjetno že dokazala, da ni bila šala. Danes lahko oba rečeva, da nama ni žal. Moram tudi povedati, da je sin Tiar okronal najino ljubezen. Rojstvo otroka je največ, kar lahko par dobi za darilo," je pred časom za Žurnal24 povedal naš zabavljač, ki svojo boljšo polovico kuje v zvezde.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 21:50 08.junij 2024.

    Če to kdo obvlada je to D.M. Norčuje se iz samega sebe in na tem gradi kariero..Sva čast mu..

  • Pierre 15:19 08.junij 2024.

    Ma zarad mene naj gre u Tunguzijo pa tam ostane!!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:43 08.junij 2024.

    BMK