Magazin > VIP
2113 ogledov

Napad na družino "lovca na krokodile“: "Nori so“

irwin Profimedia
Komičarka brez dlake na jeziku.

Avstralska komičarka Fiona O'Loughlin se je spet lotila hčerke pokojnega naravovarstvenika Steva Irwina, bolj znanega pod vzdevkom "lovec na krokodile“.

"Da, rekla sem, da je Bindi čudakinja. Saj je res. Govorila sem o celi družini. Recimo bobu bob. Ne hodiš po svetu in govoriš na tak način, če nisi nor. Zabavni, a nori,“ je za neko spletno oddajo povedala 56-letnica in ob tem razkrila, da družina Irwin vse do Stevove smrti ni sprejemala obiskov. "Ko nekdo umre, ti prinesejo enolončnice in izrekajo lepe želje. Terri Irwin je povedala, kako prestrašena sta bila otroka, ker vse do smrti nikoli niso imeli gostov,“ trdi Fiona, ki je Bindi napadla že pred devetimi leti v nekem televizijskem kvizu, ko je izjavila, da je takrat 11 let stara deklica "malo strašljiva“ in "čudakinja".

Fiona se je takrat branila, da je komičarka in da se komiki iz ljudi delajo norce. "O sebi sem govorila grše stvari,“ se je še branila.
Irwinovi se na njene besede še niso odzvali.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.