Magazin > VIP
75540 ogledov

Naša vplivnica v globokem žalovanju: Slutila je, da prihaja nesreča

eva centrih Instagram
Na letalu je izvedela slabe novice.

Eva Centrih je s sledilci delila žalostno vest. Tik pred vzletom s frankfurtskega letališča je izvedela, da je umrla njena ljubljena babica, očetova mama.

Da prihajajo slabe novice, je Eva čutila že več dni prej. Pravi, da jo je cel teden dušilo, kar je pripisovala stresu. "Stopnjevalo se je do čudnih sanj v torek. Če povem brez zadržkov: o blatu. Da sem bila zjutraj ogorčena, kaj pa je bilo sedaj to. Pa sem šla skozi. Ampak moj šesti čut … oh, moj šesti čut. Včeraj skočim še do babi, ki spi. Težko diha, na morfiju je, kar me totalno šokira. Ko sem se včeraj peljala tja, sem imela občutek, da se poslavljam," je zapisala na Instagramu.

Nato se je zgodila še ena nenavadna stvar. Medtem ko je njen partner tehtal kovčke, je iz enega padla steklenica in razbila tehtnico. "In jaz kot človek znakov tega seveda ne prezrem. Ne rečem nič in občutek, da nekaj ni v redu, ne poneha."

Ko je sedela na letalu, je poklicala očeta, ker ji slab občutek ni dal miru. Povedal ji je, da jih je babica ravnokar zapustila. "Življenje je nepredvidljivo. Nikoli ne veš, kaj te čaka dobesedno za naslednjim korakom," pravi lepotica, ki jo zanima tudi astrologija. In tudi ta veda ji je namignila, da za babico prihajajo težki časi. Nekaj dni pred njeno smrtjo je Eva preverila očetovo rojstno karto, ki je pokazala, da gre 14.6. "Luna na Plutona". "Luna v naši karti med drugim predstavlja tudi mamo. Pluton pa je uničevalski aspekt, če je slabo položen. V njegovem primeru je šla progresirana Luna direktno na Plutona. Temu se reče konjunkcija in je najmočnejši aspekt v astrologiji. Vse se je dogajalo v 12. hiši, ki je astrološko gledano nesrečna in med drugim predstavlja izgube."

Družini izrekamo sožalje. 
 

Komentarjev 9
  • Zvono 16:44 21.julij 2024.

    Še ena grdavsa, ki jih avtorji teh zblojenih promocijskih člankov imajo za "lepotico". 🤮

  • Pierre 17:05 13.julij 2024.

    Jaz bi te ''novice'' o smrti svojcev ''slavnih'' prepovedal!!!!

  • Kmodri_ 16:51 13.julij 2024.

    Reklamni je umrla babica! Tako kot mnogim pa z javnimi objavami ne iščem pozornosti! Kaj hoče, pomilovanja! Ne, naj se cvre v peklu zaradi javno iskanje pozornosti, kjer reklamniži ravnajo po kotu, še tako slaba reklama je zanje dobra reklama! ...prikaži več Reklamniži so plod neoliberalizma in so darovi pomočniki!