Magazin > VIP
49440 ogledov

Našega pevca naj bi zadela možganska kap, to je povedal!

Atomik Harmonik Instagram
Skupina Atomik Harmonik je do nadaljnjega odpovedala vse nastope.

Po poročanju portala e-Maribor naj bi pevca Janija Pavca, člana skupine Atomik Harmonik, zadela možganska kap. Pevec naj bi po kapi okreval, a ni pripravljen na nastopanje. Skupina je posledično do nadaljnjega odpovedala vse nastope, med njimi tudi nastop v Bakovcih, ki bi bil 17. avgusta.

Informacijo smo preverili pri Janiju. “V dvajsetih letih se je o meni marsikaj pisalo. Trenutno ne bi nič komentiral. Mi imamo koncerte ves čas in stvar lahko pade v vodo zaradi takšnih in drugačnih razlogov,” je bil skrivnosten za Žurnal24.

Legendarna skupina se je sicer na sceno vrnila leta 2022, takrat je Pavec povedal: "Punci sta na skupnem pikniku izrazili željo, meni se je zdela ideja posrečena, kljub temu da imam ogromno dela, Toni pa je bil tudi vesel, ko sem ga poklical, čeprav sedaj na Štajerskem živi čisto drugo življenje. Zanimivo, da mi je takoj po objavi začel zvoniti telefon in že maja se za nas začne res pestro prireditveno obdobje. Stil bo podoben, harmonika in preproste ljudske pesmi. 21. aprila predstavimo novo skladbo, posneli pa smo že kar nekaj novih.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • oneh 00:07 12.julij 2024.

    Če ga je res zadela možganska kap je to 100% dokaz, da ni bil levak- četudi bi se tako kazal navzven. Pri levakih velja- če nimaš možganov, te ne more trefit možganska kap- 100%. Imamo pa ( na sreče ne ...prikaži več več dolgo) svobodo in levaki- a še plešete (preden bodo skapirali najverjetneje še zelo dolgo).

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:24 11.julij 2024.

    Ne vem zakaj naj bi bila bolezen strašna skrivnost, ker potem folk samo še bolj firbec pase. Medijske osebnosti tako rade delijo dobro in blišč s svetom, če bi tudi bolezen, bi morda celo koga osvestili.

  • Kmodri_ 16:49 11.julij 2024.

    Ob njihovi muzikI je to samoumevno!