Magazin > VIP
9613 ogledov

Kate s šalom okoli glave: Poglejte, kakšno fotografijo so si drznili objaviti!

kate middleton Profimedia
Mnogi so jim nasedli.

Na Instagramu se je pojavila lažna fotografija princese Kate. Na njej vojvodinja na glavi nosi šal in zdi se, kot bi fotografija nastala enkrat med kemoterapijo, ki so jo princesi predpisali po diagnozi rak. "Ne glede na to, kako se je spremenil vaš videz, v naših očeh boste vedno lepi, Kate Middleton," je zapisano ob posnetku, ki je hitro zaokrožil po spletu.

Mnogi so objavi nasedli, nekateri uporabniki Instagrama pa so takoj prepoznali, da gre za ponaredek."Več spoštovanja do Kate Middleton, lepo prosim. Oseba, ki je ustvarila in objavila to fotografijo, bi se morala sramovati!!", "Pustite jo pri miru", "Kaj za vraga, to je noro, izbrišite to objavo, zelo nespoštljivo", se glasi le nekaj komentarjev ogorčenih komentatorjev.

Princesa se je umaknila iz javnosti, ko je januarja prestala abdominalno operacijo. Ker je ni bilo na spregled, so o njej in njenem zakonu začele krožiti različne govorice. Marca se je oglasila in sporočila, da ima raka. Po besedah ​​prijateljev se bo princesa v javnosti pojavila šele jeseni, je poročal Daily Mail.

Njeni oboževalci nestrpno pričakujejo novice in sveže princesine fotografije, kar ta Instagram profil izkorišča v svoj prid. Takšne drzne objave, ki sprožijo nadaljnje divje špekulacije, bodo kraljevo družino verjetno močno prizadele.

Komentarjev 5
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:17 31.maj 2024.

    Dajte že mir z njo. Naj umre v miru.

  • 4krogci 16:21 31.maj 2024.

    Glede na to, da si tudi ti Ir.K. to objavla pomeni le to, da si nasedla….ja ja tko je to! PS: veste kje lula prodajalka v trafiki? Ja seveda, po Zurnal24…zato se munpa rece rumen cajtng!!

  • Ender3 14:20 31.maj 2024.

    Avtor, sramota..