Magazin > VIP
7509 ogledov

Nov šok za britanski dvor: Princesa pristala v bolnišnici

Princesa Anne, Kate Profimedia
Zdravstvenim težavam britanske kraljeve družine ni videti konca.

Z Buckinghamske palače so sporočili, da je princesa Anne, 73-letna sestra kralja Charlesa, pristala v bolnišnici. Tam bo ostala predvidoma do konca tedna.

Kot so sporočili iz palače, je bila princesa po nesreči v parku Gatcombe lažje poškodovana in je imela lažji pretres možganov. Razlog nesreče naj bi bil padec s konja. Iz previdnosti bo ostala na opazovanju v bolnišnici v Bristolu. Pričakuje se, da bo hitro okrevala.

Konec tega tedna naj bi se udeležila slovesnosti ob vojnem spomeniku na Novi Fundlandiji, a bo morala svoj obisk zaradi nesrečnega padca prestaviti. 

Princesa je znana po svojem zanimanju za konje in konjeniške športe. Leta 1976 je na olimpijskih igrah v Montrealu postala prva članica kraljeve družine, ki je tekmovala na olimpijskih igrah, poroča BBC.

Zdravstvenim težavam britanske kraljeve družine ni videti konca. Spomnimo, da raka diagnosticirali tako princesi Kate kot tudi kralju Charlesu. Slednji se počasi vrača h kraljevim dolžnostim, Kate pa se je po dolgem času v javnosti pojavila ob tradicionalni paradi v počastitev Charlesovega rojstnega dne.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.