Magazin > VIP
8566 ogledov

Nove informacije: Prijatelj razkril, kakšno je zdravstveno stanje princese Kate

kate middleton Profimedia
Se njeno stanje izboljšuje? To pravijo viri.

Marca je svet pretresla vest, da je valižanska princesa Kate zbolela za rakom. Dvor je razkril le, da so ga odkrili med abdominalnim posegom januarja, za kakšno vrsto raka gre, pa niso sporočili. 

Kate se je po objavi videa, v katerem je razložila, kaj se dogaja z njenim zdravjem, zavila v molk, tako kot tudi drugi člani njene družine. Pred nekaj dnevi pa je kraljeva strokovnjakinja za britanski Daily Mail povedala, da bo Kate kmalu spet poprijela za delo. Po njenih informacijah se je princesa v zadnjih tednih z družino večkrat potikala naokoli, kar kaže, da se že počuti bolje. To je sedaj potrdil tudi Katin prijatelj. Po njegovih besedah je najhujše že prestala. "Da dobro prenaša zdravila, je bilo veliko olajšanje. Dejansko se počuti že veliko bolje." V tem času, ki je bil za vse zelo zahteven in stresen, je bila Kate ves čas obdana s svojo družino, ki jo je podpirala pri njenem boju, je še dodal vir. 

Seveda so ji zagotovili tudi najboljšo možno zdravstveno oskrbo. Govori se, da je Kate operirala ekipa zdravnikov iz Italije. Šlo naj bi za iste zdravnike, ki so pred leti skrbeli za papeža. Teh govoric dvor ni potrdil, prav tako so molčali, ko je po posegu po svetu zaokrožila vest, da je bila vojvodinja po posegu na trebuhu v komi. To je poročala španska novinarka. "Zdravniki so morali v tistem trenutku sprejeti drastične odločitve zaradi zapletov, ki so se pojavili," je povedala Calleja in dodala: "Odločitev je bila, da jo dajo v umetno komo. Morali so jo intubirati. Prišlo je do resnih zapletov, ki jih niso pričakovali, ker je operacija potekala brez zapletov, pooperativno obdobje pa ni potekalo tako dobro." "Zaskrbljenost v kraljevem gospodinjstvu je bila očitna. Šlo je za reševanje življenja," je še dejala.

 

Komentarjev 1
  • Ender3 15:21 30.maj 2024.

    Mene bolj zanima kakšno je psihofizično stanje JJ. Zadnje čase mu gre vse hudo narobe. Njegova SDS je zelo zaskrbljena..