Magazin > VIP
2987 ogledov

Onkolog o igralkinih zadnjih urah: "Shannen ni želela oditi"

shannen doherty Profimedia
Onkolog, ki je skrbel za igralko Shannen Doherty, se spominja njenih zadnjih trenutkov.

Dr. Lawrence D. Piro, ki je v bolnišnici Cerdars-Sinai zdravil pokojno zvezdo Beverly Hillsa 90210, Shannen Doherty, je bil z njo, ko je v soboto za vedno zaprla svoje oči. V intervjuju za People je Piro opisal, kaj se je dogajalo v sobi. 

Zdravnik je povedal, da ji je bilo udobno in da je veliko spala. Ob njej so bili "izbrani" prijatelji, ki so skrbeli zanjo in jo podpirali. "Bilo je mračno in žalostno, a hkrati lepo in ljubeče. Najtežja stvar pri tem je bila, da ni želela oditi, ker je ljubila življenje," je še dodal Piro. 

Shannen je 24. junija v svojem podkastu Let's Be Clear povedala, da jo čaka nov krog kemoterapij. "Moram se vrniti na kemoterapijo in res je težko," je rekla in dodala: "Že misel, da grem spet skozi to, me je uničila." Kljub temu se je še naprej borila ...

"Nadaljevali smo, dokler smo lahko," je dejal Piro. "V zadnjem pogovoru, ki sva ga imela, je prišla do spoznavanja, da so se stvari precej spremenile. Pogovor je tekel o ljubezni in podpori ter boju. Želela je nadaljevati zdravljenje in se boriti, čeprav se je njeno fizično stanje nekoliko poslabšalo. In to smo tudi storili.”

O tem, da bi obupala, ni bilo govora. "O tem sploh ni bilo mogoče razpravljati, ker Shannen ni  tako živela. Bila je neverjetna bojevnica v vsem, kar je počela,” je še povedal onkolog, ki pravi, da Shannen kljub čustvenemu kaosu in obremenitvam zaradi ločitve od nezvestega moža, ni izgubila volje. "Tako trdo se je borila in ni želela verjeti, da bo kdaj konec, zaradi česar smo tudi vsi okoli nje to verjeli, ker to preprosto želiš verjeti."

To so igralkine zadnje fotografije. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.