Magazin > VIP
3838 ogledov

Po koncu zveze z znano Slovenko ujet s to televizijko

kaya solo joonglaa
Bila je njegova profesorica.

Vlogerka Kaya Solo je spet samska, kot je v videu za Joongloo potrdila konec julija. "Stvari se zgodijo, ljudje se razidejo. Večinoma za to sploh ne izveste, ker tega ljudje na spletu ne kažejo. Jaz, ker sem prodana duša, pa to sedaj vlogam," je povedala Kaya, ki je bila v zvezi z Youtuberjem Juretom Tršanom.

Par se je sicer laskega avgusta že enkrat razšel, oktobra pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Jure in Kaya sta imela ogromno skupnih interesov, redno ga je objavljala tudi na svojem kanalu in videih, ki jih je posnela za Joongloo. Kaya je sicer sedaj napovedala, da bo svojega naslednjega partnerja javnosti predstavila šele, ko ji bo nataknil prstan. Lepotička, ki je namignila, da je bila v toksični zvezi, sedaj spet živi pri mami.

Jureta pa so nedavno ujeli v družbi druge znane Slovenke, novinarke Sonja Javornik, ki je letos kot strokovnjakinja sodelovala v šovu Poroka na prvi pogled. Sonja pa je tudi profesorica na Višji šoli za medijsko produkcijo, eden njenih najbolj obetavnih študentov pa je bil prav Jure. Sonja je bila celo mentorica njegove diplomske naloge, sodelovanje pa je preraslo v prijateljstvo, zato je Jure nekdanjo profesorico nedavno obiskal na morju. 

"Ker imam rada študente, ki sodelujejo, sva se seveda super ujela, saj je on klepetav in rad zabava družbo, tako da je velikokrat popestril predavanja. Zdaj, ko je diplomiral, me je obiskal, ker je šel v Dalmacijo, pa se je odločil, da bo potoval ob obali in se vmes ustavljal. Jure je vsekakor dober primer študentov iz Iama. Tudi ostali že pridno delajo, večinoma so sicer bolj za kamerami ali računalniki, Jure je pa eden od tistih, ki so bolj prepoznavni. Ko sva bila na pijači, sem se prepričala, kako priljubljen je, saj sta do njega prišla dva oboževalca, ki sta se želela fotografirati z njim," pravi Sonja. 

Sonja Javornik | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice