Magazin > VIP
87958 ogledov

Po ločitvi veliko veselje v družini Romih

Boštjan Romih Lara Romih mediaspeed
Znana arhitektka in pevka Lara Romih ima to poletje velik razlog za veselje.

Čeprav sta marca letos z bivšim soprogom, znanim voditeljem Boštjanom Romihom, razkrila, da se ločujeta, kar je bil šok za vse, saj sta vedno veljala za srečen par. 

Boštjan je  za revijo Lady takrat povedal, da že nekaj mesecev živita vsak po svoje in da je vesel, da so začetno fazo ločitve lahko predelali v miru, saj so otroci v občutljivih najstniških letih. Povedal je še, da tudi po ločitvi ostajajo družina, z Laro pa sta vzor, kako spoštljivo izpeljati tako veliko življenjsko preizkušnjo.

Medtem ko se zdi, da se je Boštjan iz javnosti malce umaknil, pa Lara na Instagramu razkriva, kako sedaj preživlja svoj čas. Lepotica je aprila s prijateljicami v Italiji obiskala smučišče Cervinia, ki leži v bližini meje s Švico. Dekleta so zelo uživala, kar dokazuje tudi glasbena podlaga, ki jo je Lara izbrala za svoj video - The Good life (dobro življenje, op. avt.). Maja se je potepala po Nizozemski, poletje pa bo preživela doma, a ima zato enega najlepših razlogov. 

Njihova družinska ljubljenka šetlandska ovčarka je namreč skotila leglo kar petih mladičkov. "Imamo že drugo leglo, za to smo se odločili, ker ima naša psička tako čudovit karakter, da to privoščiš tudi drugim. To je pes, ki ne uhaja, miren, z veliko dobrih lastnosti. Za mladičke skrbimo v okviru družine, in sicer do konca avgusta. Imamo že vse oddane, a vedno z veseljem promoviram to pasmo, saj so res ljubeči družinski člani," je za Žurnal24 povedala Lara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Trenutno so Larini otroci na taborjenju in ker je najmlajša ravno praznovala 13. rojstni dan, jo je Lara presenetila z obiskom in s seboj pripeljala tudi najnovejše pasje člane. Da je bilo veselje popolno, ni treba posebej poudarjati.

Komentarjev 8
  • Avatar Herkules
    Herkules 12:26 17.julij 2024.

    Končno je toplovodar priznal! Galunić in vladajoči lgbt umski bolniki so ponosni. Organizirali bodo parado!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:07 17.julij 2024.

    "Znana arhitektka in pevka Lara Romih"... Od kdaj pa je ona hebena pevka in kateri odmevni arhitekturni projekti so jo naredili znano??? No mogoče gre za lapsus calami avtorice in je bilo mišljeno kaj drugega!? Dejstvo je, da je znana ...prikaži več postala le zato, ker se je poročila z Boštjanom Romihom, ki je bil že takrat med najbolj znanimi televizijci! Če bi se namesto z Romihom poročila s "Poldetom Korenom" verjetno še danes "živ bog", razen naročnikov njenih arhitekturnih projektov, ne bi vedel za njo!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:30 17.julij 2024.

    Nasa psička je tudi breja. Sporočim ko povrže leglo da boste objavili srečno novico. Butli od novinarjev.

Sorodne novice