Magazin > VIP
3837 ogledov

Po tej odločitvi Poptevejeve zvezde starši padli v šok

Dejan Ponikvar POP TV
Sploh mu niso verjeli!

Dejan Ponikvar, 25-letnik iz Nove vasi, se je v Ljubezen po domače prijavil z željo, da se poroči in ima otroke. Ker živi na kmetiji, ki bo nekoč njegova, si želi preprosto in nasmejano dekle, ki bi z njim živelo na kmetiji. Po naravi je zelo delaven, iskren in nasmejan. 

Ko smo ga povprašali, kako to, da se je tako mlad prijavil v resničnostni šov, nam je povedal, da ga je za to navdušila kolegica. “Tudi v službi so se ves čas hecali, Dejan pojdi, pojdi, daj se prijavi in sem se.” Zanimal nas je tudi odziv staršev in povedal nam je: “Seveda je bil najprej ogromen šok, na začetku mi sploh niso verjeli, so mislili, da se hecam. Vendar pa so potem zaključili, da sem dovolj star in če je to moj želja, naj bo tako.”

Vprašali smo ga tudi, ali dobiva kaj sporočil od deklet. “Mi pišejo, da. Da sem zelo čeden in da sem videti prijazen. Občutek je dober, vendar nimam nobenih pričakovanj, bomo videli, kako bo,” pravi Dejan, ki v prostem času rad vozi štirikolesnik, da si zbistri glavo. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.