Magazin > VIP
29 ogledov

Prekletstvo Grimaldijevih spet udarilo

(Foto: Bild) Žurnal24 main
V 13. stoletju je mladenka, ki jo je posilil monaški princ Rainier I., preklela družino Grimaldi. In kot kaže, prekletstvo še vedno deluje.

 

Mladenka je nad njih priklicala večno nesrečo v ljubezni in očitno monaška princesa Caroline še vedno plačuje za grehe svojih prednikov. Njen tretji soprog, Ernst August Hanovrski, jo namreč vara. 55-letni princ se je pred očmi številnih turistov s svojo ljubimko zabaval na plaži na tajskem otoku Phuket. "Nista skrivala svojih čustev," je nemškemu časniku Bild povedala priča.

Da v zakonu modrokrvnega para škripa, je znano od lanskega poletja, ko so v javnost prišla namigovanja, da Caroline in Ernst ne živita več pod eno streho.

To je sicer tretji zakon lepe princese. Njen prvi mož je bil Philippe Junot, s katerim je bila poročena dve leti. Nato se je poročila s svojo veliko ljubeznijo, očetom svojih treh otrok, Stefanom Casiraghijem, ki pa se je med dirko s čolni ubil. Poročena sta bila sedem let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.