Magazin > VIP
44605 ogledov

Pri 78 še vedno ena najlepših Slovenk!

Marjeta Grošelj Saša Despot Marjeta Grošelj
Postavna kot da bi jih imela dvajset!

Je eno največjih imen modne industrije pri nas, njene torbice, s prepoznavnim logom črke G pa ženske nosijo že več kot 50 let. Marjeta Grošelj ostaja modna ikona, ki je pri skoraj 80 letih še vedno aktivna v svojem modnem imperiju in ostaja ena najbolj markantnih znanih Slovenk. 

Marjeta ostaja zvesta svojemu načinu življenja zadnjih 40 let in ga zajema z veliko žlico, pri čemer ne pozablja na svoje zdravje. Svoje telo ohranja mladostno s pomočjo joge in vaj za mišično moč, svoj um pa z druženjem z mlajšimi, ki razmišljajo izven okvirjev in so neobremenjeni. Vse to izraža v svoji kreacijah, ki so polne živahnih, razgibanih detajlov in opaznih barv, čeprav je osebno najraje odeta v črnino ali črno v kombinaciji z belo barvo. Predanost svojemu poslanstvo potrjuje dejstvo, da v svojem butiku preživi sleherni dan ter strankam osebno svetuje, pri čemer ji je pomembna celotna izkušnja, ki jo stranka pri tem doživi, kot je lansko leto razkrila v intervjuju za style.over.net.

Na Instagramu vidimo, da ste še zelo aktivni, kako ohranjate fizično in delovno formo?

Hvaležna sem, da mi je dano, da sem lahko aktivna. Pri fizični pripravljenosti mi s ciljnimi treningi za mišično maso in moč pomaga sin, ki se poklicno ukvarja s trenerstvom. Čim več poskušam tudi hoditi in če se le da, grem od doma do butika kar peš.

Pri delovni formi sta zelo pomembna navdih in ustvarjalnost. Včasih se napolnim že s tem, ko vidim kaj lepega. To je lahko mini čudež v naravi, globoka misel, prijazen nasmeh ali pa denimo topla beseda. Zdi se mi pomembno skrbeti tudi za miselno prožnost, kjer v današnjem, digitalnem svetu obstaja tudi veliko orodij (iger) v ta namen.

 Videti ste odlično, katerih rutin se poslužujete na vsakodnevni bazi?

Hvala. Moja vsakodnevna rutina je, da poskušam živeti danes, v trenutku, ki mi je dan. Prednosti tega se žal premalokrat zavedamo in velikokrat nam misli pobegnejo v nespremenljivo preteklost ali neobstoječo prihodnost. Verjamem tudi, da je biološka starost pomembnejša od kronološke in da to, kako se počutimo, pove, koliko stari oziroma mladi smo. Držim se tudi tega, da sem zadovoljna, kot je in da od življenja nimam previsokih pričakovanj.

Še vedno ste najbolj prepoznavna znamka torbic pri nas, kako ohranjate stik s trendi, željami strank, kaj načrtujete z vašo znamko v bodoče?

Živim s tem, kar delam in je postalo del mene. Tako so tudi trendi, stranke in blagovna znamka del mene. Za prihodnost si želim ohraniti vitalnost in ustvarjalnost, saj se na ta način še naprej lahko izražam, kot najbolje znam.

Komentarjev 1
  • Ender3 11:32 08.september 2024.

    Pravo mesto, da si delaš reklamo na stara leta..

Sorodne novice