Magazin > VIP
3603 ogledov

Primerjajo jo z Masko Jima Carreyja, a zvezdnica ima srce parajočo zgodbo

Katie Price
1/5
Profimedia
Vas spominja nanj?

Pred kratkim je razvpita britanska starleta Katie Price zopet skočila pod nož. Kljub temu da je za njo že več kot 25 lepotnih operacij, si je v Turčiji za več kot 10 tisoč evrov privoščila že šesti lifting obraza in se odločila, da se bo z močno podplutim obrazom vseeno malo posončila in si privoščila oddih. 

Zaradi postavitve povojev na njenem obrazu, ki so videti rahlo zelenkasti, pa mnogi hudomušno menijo, da je podobna liku Jima Carreyja z zelenim obrazom v filmu Maska. Zvezdnici najbrž ni preveč do smeha, saj se utaplja v bolečinah, poleg tega pa na oddihu skrbi za 21-letnega sina Harveyja, ki boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen. Ima tudi motnjo koncentracije in ogromen apetit, zaradi katerega tehta čez 180 kilogramov. Zaradi njegovih kompleksnih težav ga je Katie pred meseci prepustila v oskrbo posebnemu zavodu.

Starleta se na komentarje, da je podobna liku slavnega igralca, ni odzvala, je pa pred dnevi priznala, da so se ji zaradi liftinga obraza konci obrvi obrnili navzgor in je zato podobna liku Spocku. "Moram si urediti obrvi, videti sem kot Spock iz Zvezdnih stez, tako da če poznate koga, ki bi jih lahko popravil, mi sporočite," je na Instagramu za pomoč prosila svoje oboževalce.

Katie Price | Avtor: Profimedia Profimedia

Katie Price | Avtor: instagram instagram

Ironično je, da se kljub temu da Katie za lepotne posege zapravlja ogromno premoženja, v resnici utaplja v dolgovih in da se zoper njo v Veliki Britaniji vodi tudi sodni postopek. Zaradi neudeležbe naroka na sodišču je bila pred kratkim aretirana, a izpuščena po plačilu varščine. Malo po tem si je zaradi stresa, ki ga je najbrž doživela, v bližnjem salonu privoščila manikuro in pedikuro. 

Čeprav ima zvezdnica kopico težav, med drugim naj bi ji ogromne prsi konkretno kratile spanec, je lepotica v življenju vseeno doživela nekaj lepega. Malo pred njenim posegom v Turčiji jo je zaročil partner JJ Slater. V poročnem salonu je že izbirala obleko, družbo pa ji je na invalidskem vozičku delal sin Harvey.

Ali se bo starleta odločila za še kakšen poseg, bomo videli v prihodnje.

Lika iz filmov in njene fotografije lahko primerjate v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.