Magazin > VIP
136 ogledov

Rammstein so jo povabili v posteljo

La Toya Saša Despot
La Toya se je imela priložnost zabavati s člani zasedbe Rammstein.

Na koncertu skupine Rammstein je včeraj iz prve vrste uživala tudi najbolj znana domača porno zvezdnica La Toya. "Večer pred koncertom so žurali v klubu, kjer delam, in tako nas je glavni pevec Till Lindemann osebno povabil na koncert. Udeležila sem se ga v družbi Maxa Modica in dveh kolegic. Koncert smo spremljali iz vip prostora, pevec pa nam je postregel s penino. Res so organizirali super šov, čeprav nisem ljubiteljica tovrstne glasbe," je povedala.

La Toya pa je bila deležna prav posebne poznornosti. Zaželeni Till Lindemann naj bi oko namreč vrgel ravno na bujno porneso. "Pevec me je povabil, če bi šla z njim v posteljo, vendar seveda nisem šla. Sploh nisem vedela, kdo je, šele kasneje sem se pozanimal pri Maxu. Nisem vedela, da je znan pevec, ki si ga želijo vsa dekleta, pa tudi, če bi vedela, ne bi šla z njim. Kakšna druga bi takoj letela. Rekel mi je, da sem mu izmed vseh v lokalu najbolj všeč in mi prišepnil, da ne bova nič delala, da bi le sedela zraven njega," je razložila La Toya.

 

Komentarjev 3
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 09:42 02.maj 2013.

    ampak Latojo toliko že kritizirate,v resnici pa je boljša kot naši politiki vsaj veš kaj dela in kaj bo storila .Sam sem jo preziral pa mislim da sem se zmotil

  • izRODEk 15:07 01.maj 2013.

    Latoja; Počepni. Zdaj pa vstani. Zdaj pa za začetek, to vsak dan naslednje pol leta ponovi vsaj 500X.Potem pa na tečaj nemščine, angleščine, da se boš lahko z ramštajni pogovarjala oziroma sploh kaj razumela, če bi ti že kdo kaj rekel... : )

  • puksicd 14:29 01.maj 2013.

    Draga Latoja, verjetno te je želel le skuriti v kakšni točki.