Magazin > VIP
99290 ogledov

Skoraj neverjetno: Rebel Wilson že prava suhica

Rebel Wilson
1/7
Profimedia
Igralka je v dveh letih izgubila ogromno kilogramov ...

Igralka Rebel Wilson je leta 2020 najavila, da se je začelo njeno "leto zdravja“. Komičarka se ni šalila. Pljunila je v roke, pridno telovadila in spremenila svoj jedilnik ter tako izgubila več kot 30 kilogramov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Lansko leto je tudi razkrila zelo intimno odločitev, zakaj se je odločila za spremembo življenjskega stila: "Ko sem začela raziskovati teme, povezane s plodnostjo, mi je zdravnik rekel: 'Imela bi večje možnosti, če bi bila bolj zdrava.' V bistvu sem bila užaljena. Mislila sem namreč, da sem, čeprav sem bila močnejše postave, zdrava. Tako se je začelo – zaradi izgube kilogramov bi imela boljše možnosti za zamrznitev jajčec in jajčeca bi bila boljše kakovosti. Na začetku tako nisem mislila nase, ampak na svoje bodoče otroke."

Rebel pa so paparaci ta teden ujeli po večerji v Hollywoodu, ki se jo je udeležila s prijatelji, in videti je, da je igralka še dodatno shujšala. Kako je videti danes, si poglejte v galeriji. Zdravemu življenju navkljub, pa si Rebel še vedno privošči kakšno pregreho, fotografi so jo pred kratkim namreč ujeli tudi pri sladkanju ... 

Rebel Wilson | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 2
  • Avatar Fenstiolla
    Fenstiolla 22:48 31.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:19 31.januar 2022.

    Ja super zanjo in gotovo dobra motivacija za marsikatero debeluško. Ima pa Rebel eno olajševalno okoliščino, verjetno ji hrano rihtajo profi kuharji.

Sorodne novice