Magazin > VIP
70 ogledov

Sanja ponovno z metuljčki v trebuhu

Sanja Grohar
1/8
Gregor Dinghauser
Sanja Grohar je včeraj v klubu Top premierno predstavila videospot za pesem Club star.

Sanja Grohar je včeraj navdušila s premiero novega videospota Club Star, za katerim stoji producent Baby Noel, ki je bil dvakrat nominiran za nagrado latin grammy v Miamiju in prejel prestižno nagrado billboard.

Sanja nam je zaupala, da je vesela lepega odziva občinstva: "Premiera v klubu Top je bila super, bolje kot sem pričakovala. Priznam, po dolgem času sem imela zopet metuljčke v trebuhu, saj sem po predvajanju spota tudi nastopila s plesalkami Jaydancestudia (SIT). Ko sem predstavila še eno pesem, ki je še nismo izdali, so bili ljudje res navdušeni, čestitke glede premiere in vsega, pa sem prejemala še dan kasneje na facebooku in preko telefona... Nekomu, ki vlaga in se trudi, vsaka pohvala pomeni ogromno. Pesem, ki jo je naredil Baby Noel je ljudem všeč, priznati pa moram, da se je izkazal tudi Sami, saj so pesmi in spot nastali predvsem zaradi njegovega truda."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.