Magazin > VIP
5775 ogledov

Shannen Doherty: Tako se je na smrt odzvala igralka, s katero je bila sprta

shannen doherty Profimedia
Hollywood se spominja igralke Shannen Doherty.

Včeraj je odjeknila vest, da je igralka Shannen Doherty izgubila boj z rakom. Dočakala je le 53 let. 

Njene zadnje posnetke so paparaci posneli junija. 

"S težkim srcem potrjujem smrt igralke Shannen Doherty. V soboto, 13. julija, je po dolgih letih boja izgubila boj z rakom. Predana hči, sestra, teta in prijateljica je bila obkrožena s svojimi najdražjimi, pa tudi s svojim psom Bowiejem. Družina prosi za spoštovanje zasebnosti, da lahko v miru žalujejo," je sporočila njena tiskovna predstavnica.

Njeni kolegi in prijatelji se od nje sedaj poslavljajo po družbenih omrežjih. Jason Priestley, ki je v seriji Beverly Hills 9210 igral njenega brata, je na Instagramu zapisal, da ga je smrt zvezdnice šokirala in užalostila. "Bila je sila narave in pogrešal jo bom. Njeni družini v tem težkem času pošiljam ljubezen."

Rose McGowan, ki jo je zamenjala v seriji Čarovnice, je na X objavila: "Shannen Doherty je imela levje srce. Moja glava se skloni pred to bojevnico, ki je na poti domov. Njena intenzivna želja živeti jo umešča v dvorano legend. Za vedno naša sestra.”

Oglasil se je tudi Brian Austin Green. "Shan. Moja sestra ... ko sem preživljal težke čase, si me ljubila. Pokazala si mi, kaj je ljubezen."

Za Shannen žaluje tudi Jennie Garth, prav tako znana iz serije Beverly Hills 90210. "Še vedno predelujem ogromno žalost zaradi izgube svoje dolgoletne prijateljice Shannen, ženske, ki sem jo pogosto opisovala kot eno najmočnejših oseb, ki sem jih poznala. Najina povezava je bila resnična in iskrena. Tako pogosto sva bila naperjeni druga proti drugi, a nič od tega ni odražalo resnice o najinem odnosu, ki je bil zgrajen na medsebojnem spoštovanju in občudovanju. Bila je pogumna, strastna, odločna ter zelo ljubeča in velikodušna. Pogrešala jo bom."

V seriji Čarovnice je igrala tudi Alyssa Milano, ki se s soigralko ni najbolje razumela. Lepotici naj bi šlo v nos, da je bila Shannen tista, s katero so promovirali nadaljevanko. Alyssa pa s Shannon ni tekmovala le pred kamero, ampak tudi za naklonjenost igralke Holly Marie Combs. Kaj vse se je dogajalo, lahko preberete TUKAJ. "Ni skrivnost, da je bil najin odnos zapleten, a v svoji biti je bila nekdo, ki sem ga globoko spoštovala in do katerega sem gojila strahospoštovanje. Bila je nadarjena igralka, ki so jo imeli mnogi radi in svet je brez nje revnejši. Moje sožalje vsem, ki ste jo imeli radi," pa je Alyssa povedala za Us Weekly. 

Oglasila se je tudi Rita Wilson. "Pokazala je pogum in moč. Ni obupala. Družini in prijateljem pošiljam ljubezen."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.