Magazin > VIP
27 ogledov

Spal s 13.000 ženskami

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Warren Beatty naj bi do leta 1992 spal s 13 tisoč ženskami.

Da je bil igralec Warren Beatty v mladosti velik ženskar, ni nič novega. Je pa presenetljivo, kolikim ženskam naj bi zlezel v nedrje.

Beatty je med drugim intimno prijateljeval z Jane Fonda, Joan Collins, Isabelle Adjani, Julie Christie, Diane Keaton in Madonno.

V svoji postelji je menda do leta 1992, ko se je poročil z igralko Annette Bening, osrečil kar 13 tisoč žensk. To trdi pisatelj Peter Biskind, ki je napisal biografijo How Warren Beatty Seduced America (Kako je Warren Beatty zapeljal Ameriko). Kot pravi, je izračunal, da je imel 72-letni Beatty v svoji mladosti kar 12.775 deklet. V ta izračun pa niso všteti spolni odnosi za eno noč in številni brzinci, s katerimi si je krajšal dneve.

Beattyjev odvetnik pa je medtem ameriškim medijem povedal, da ne gre za uradno biografijo igralca. "Knjiga je nepotrebna, polna laži in dolgočasna. Gospod Beatty zanjo ni dal soglasja," je sporočil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.