Magazin > VIP
16860 ogledov

Ste videli to? Kate Willa pogladila po goli koži!

kate middleton, princ william Profimedia
Opa, tega od kraljevega parčka nismo vajeni …

Božična čestitka princa Williama, vojvodinje Kate in njunih treh otrok je v javnost prišla že pred nekaj dnevi, a marsikdo na prvo žogo ni opazil, da je letošnja fotografija nekaj posebnega. Za britansko kraljevo družino namreč ni značilno, da bi si javno izkazovali nežnost in ljubezen. Sploh Kate in William sta znana po tem, da se v javnosti zelo redko dotikata drug drugega. Ravno obratno, bili smo že priča, da se je Kate na javnih dogodkih precej grobo izognila soprogovim dotikom.

A po vsem, kar sta v preteklih dveh letih nad svojo družino "zlila" princ Harry in Meghan Markle, se bodoča prestolonaslednika očitno želita prikazati v bolj ljubeči luči ter svetu pokazati, da le nista tako "zategnjena". Na družinski fotografiji se Kate namreč dotika soprogovega golega kolena, on pa z dlanjo nežno objema zgornji del njenih stegen. Čeprav je prizor povsem običajen in nedolžen za številne par, je za bodoča prestolonaslednika eden redkih intimnih potez, ki sta jih v zadnjih letih "uprizorila" za javnost.

 

Komentarjev 3
  • Tana_Kerr 14:04 17.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:13 17.december 2021.

    Bedniki oni in bedniki vi, ki s tega delate "udarno novico"

Sorodne novice