Magazin > VIP
4263 ogledov

Tega si mnogi ne morejo privoščiti: Pri 27 letih sanjski nakup znanega Slovenca

Mark Vlahovič Instagram
Nič čudnega, da je veselje tako veliko, saj o tem sanja mnogo Slovencev, ki pa si takšen nakup zelo težko privoščijo.

Mark Vlahovič, glasbenik, podjetnik in sin enega naših najbolj znanih pevcev Mikija Vlahoviča, in njegova žena Nika sta na Instagramu objavila video, na katerem skačeta od veselja. Kako tudi ne bi, saj se jima je izpolnila želja, o kateri sanjajo številni, a si je žal ne morejo privoščiti. 

Mladi par, ki sta letos postala prvorojenki Illi, je namreč kupil hišo. "Kupila sva sanjsko hiško. Vse to so bile najine sanje že od začetka - da bomo z družinico živeli v hiški, nekje na samem, z veliko parcelo, da bomo imeli svojo zelenjavo in sadje," sta zapisala ob posnetku, na katerem s hčerko in psičko pred novo hišo skačeta od veselja. 

Priznala sta še, da pot do sanjske hiše ni bila lahko. "Koliko enega iskanja in stresa je to bilo v zadnjem letu. Koliko že nekega veselja in potem razočaranja, ampak vse je bilo z razlogom, tem, da jo zdaj imava. Zelooo ponosna na naju. In čeprav se mi je na začetku zdel najbolj napačen čas za selitev (zdaj, ko je Illa še tako majhna), sem tako vesela, da smo že sedaj tukaj in da bo Illa odraščala v tem okolju," sta še razkrila. 

Mark in Nika sta se prvorojenke Ille, katere ime je Mark razkril v svoji pesmi Nostalgija, razveselila 19. maja, tako da je za mladim parom res pestro obdobje, rojstvo otroka in nakup hiše  ter selitev. 

Zakonca sta vse mejnike nosečnosti dokumentirala na svojih družbenih omrežjih, med drugim tudi to, kako sta bližnjim podelila novico o nosečnosti. Miki je bil takrat tako iz sebe, da sploh ni dojel, da bo dedek. O tem, da bo dobil vnukinjo, je lanskega novembra glasbenik povedal: “Brez mene ne bi bilo nič. Bilo je nepričakovano, vsekakor pa je bolj žlahtnejše kot, ko sem dobil prvega otroka, drugače. Ko sem dobil Marka, sem prav tulil, sedaj pa so me čustva povsem prevzela.”

Komentarjev 4
  • andrija 10:42 13.avgust 2024.

    koliko stresa je bilo da sta izbrala pravo hišo?Koliko stresa imamo slovenci da pridemo skoz celi mesec?

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 10:02 13.avgust 2024.

    Naslov pa kot da si je nekdo pri 27 letih kupil znanega Slovenca..."Tega si mnogi ne morejo privoščiti: Pri 27 letih sanjski nakup znanega Slovenca"

  • Ender3 09:47 13.avgust 2024.

    Od kod tipu denar ? Takšni z lahkoto pridejo do lastne hiše, ko jih poplavi pa stokajo, da jim nihče ne pomaga.

Sorodne novice