Magazin > VIP
5028 ogledov

Tako je videti naraščaj najbolj vročega hollywoodskega para

Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley Profimedias
Manekenko so s hčerkico ujeli med opravki.

Najbolj vroč hollywoodski par, Jason Statham in Rosie Huntington-Whiteley ,sta par že od leta 2010. Spoznala sta se na eni izmed zabav in ko sta se 6 mesecev za tem skupaj vselila, je vse presenetila njuna starostna razlika, ki znaša kar 20 let. "Jason je moj najboljši prijatelj. Vsak dan me nasmeji do solz. Počutim se, kot da nikoli prej nisem imela pravega fanta," je nekoč zaljubljeno povedala Rosie.

Leta 2017 se jima je rodil sin Jack, leta 2022 pa hčerka Isabella. Manekenka je pred kratkim za tuje medije povedala, da od rojstva otrok oblači enostavnejše in v bolj nevtralnih barvah. Poleg manekenstva pa ima Rosie tudi svojo kozmetično linijo, s katero je začela leta 2017. 

Rosie Huntington-Whiteley | Avtor: Profimedia Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley | Avtor: Profimedia Profimedia

Pred dnevi je bila na sončen dan videna s prijatelji v Beverly Hillsu med opravki in nosila je dolgo enostavno belo krilo ter bele adidaske z modrimi črtami. Hčerkica poleg je bila z njo usklajena, saj je tudi ona nosila belo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.