Magazin > VIP
6907 ogledov

Tako se je na novico o ločitvi odzval bivši zaročenec Jennifer Lopez

alex rodriguez, jennifer lopez
Rodriguez ostaja skrivnosten.

20. avgusta, na isti dan, kot je Jennifer Lopez na sodišče vložila zahtevo za ločitev od igralca Bena Afflecka, je njen bivši zaročenec Alex Rodriguez na Instagramu delil zanimiv citat, ki je sprožil številna ugibanja. 

Alex je citiral svojo staro objavo: “Bodisi greš v eno ali drugo smer, lahko pa si ti tisti, ki odloča o smeri.” Se je s tem ponorčeval iz ljubezenskega življenja Lopezove, za katero mnogi trdijo, da brezciljno tava od enega moškega do drugega?

Lopezova in Rodriguez sta se leta 2019 zaročila, dve leti kasneje pa zaroko razdrla. Kmalu zatem je že bila v Benovem objemu. “Spoznala sva, da boljše funkcionirava kot prijatelja in se veseliva, da bova to ostala. Še naprej bova sodelovala in se podpirala pri najinih skupnih poslih in projektih," sta takrat zapisala v izjavi, v kateri sta naznanila razhod. “Drug drugemu želiva najboljše. To bo edini komentar, hvala za razumevanje in podporo,” sta dodala.

Alex je leto po razdrti zaroki Jennifer med gostovanjem v podkastu Marthe Steward koval v zvezde. “Evo, kar vam bom povedal o Jennifer, je najbolj nadarjeno človeško bitje, kar sem jih kdaj srečal. Je zelo delovna in najboljša izvajalka. V razmerju sva se imela lepo in v ospredje sva postavljala tudi otroke, ki jih imava iz prejšnjih razmerij,” je povedal.

Rodriguez je zdaj v zvezi z osebno trenerko Jaclyn Cordeiro.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.