Magazin > VIP
11869 ogledov

Tako žalostno je danes življenje velike legende Lize Minelli

Liza Minelli Profimedia
Žalostni dnevi Lize Minnelli. 77-letna ikona dneve preživlja v izolaciji s psi, najljubšimi filmi in spomini.

Potem ko je vse življenje živela v soju žarometov, naj bi 77-letna Liza Minnelli zadnje tedne preživela v osami, poroča RadarOnline.com. Viri so razkrili, da hčerka Judy Garland le redkokdaj zapusti dom, vendar vseeno upa, da se bo še enkart vrnila na oder in poslovila od oboževalcev. ž

"Liza ne zapušča več doma," je vir povedal za National Enquirer: "Obkrožena je s svojimi psi, najljubšimi filmi in spomini." Ikona si je končno vzela čas, da se osredotoči nase: "Celo življenje je osrečevala druge ljudi. Zdaj je čas, da se osredotoči nase." Čeprav je njena vsakodnevna rutina v nasprotju z njenimi živahnimi nastopi na odru, naj bi Minellijeva upala, da bo lahko vsaj še enkrat zabavala svoje oboževalce. Vir je razkril, da se Minnelli "načrtuje še enkrat vrniti na oder, za slovo" in naj bi bil odločena, da bo nastop izvedla, pa "čeprav je na invalidskem vozičku." Tako je namreč nastopila tudi na Oskarjih 2022. 

Komentarjev 6
  • Boschtjan Zupanchich 16:46 24.september 2023.

    Ja, tako je to, ko se enkrat človek tako pokvari, da celo psi postanejo pomembnejši od Človeka , ... sploh pa to velja za ženske duše, ki so še precej bolj dovzetne za tovrstne pokvarjenosti .

  • fuckZ24 09:56 24.september 2023.

    Hja, zakaj pa nima kakšnega seniorja? Lahko bi ga poiskala, ko je bila mlajša. Lahko gre pa tudi v klub upokojencev in tam igra bingo. V bistvu jej patetično tole lamentiranje. Pri 77-ih še ni konec lajfa.

  • Toma 09:33 24.september 2023.

    Padec je še hujši ce temelji na denarju kajti zdravja in večnega življenja, vsaj zaenkrat ne moreš kupiti! Vsi pridemo na isto!