Magazin > VIP
10881 ogledov

Tanja Žagar: Po razkritju, da je zbolela, spregovoril še njen partner Miki

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed
"Zame je ona najlepše bitje na svetu."

Prvega julija, na svoj 42. rojstni dan, je pevka Tanja Žagar Slovenijo šokirala z vestjo, da je zbolela za rakom dojk. 

"Upam in verjamem, da si dandanes večina žensk redno pregleduje dojke, a bi vas vseeno želela tudi sama spodbuditi k rednim pregledom. Ne govorim le o samopregledovanju, ampak tudi o rednih pregledih pri zdravniku. Sama namreč nisem zatipala ničesar, saj sem imela nezatipno obliko. Nekega večera sem zagledala kri, ki mi je pritekla iz desne bradavice. Po mamografiji so mi sporočili, da v desni dojki ni ničesar, da so pa nekaj našli v levi. Za to kri bom vedno hvaležna, saj me je rešila. Občutek imam, kot bi mi jo poslala moja mami, da bi me opozorila, da nekaj ni v redu. Tako nekako sem si to razložila jaz," je razložila pevka, ki jo čakajo še obsevanja.

Težke diagnoze ne šokirajo le bolnikov, ampak tudi njihove družinske člane. O tem, kako je bolezen sprejel, je za Jano sedaj spregovoril tudi Miki Šarac, Tanjin partner in oče njenih dveh otrok.

"Strah pri partnerju nastane velikokrat tudi zato, ker se ženska spremeni, izgubi lase, potem pride še operacija, in to ni več oseba, ki mu je bila všeč. Zame je bila Tanja vedno kraljica, in tudi če bi prišlo do popolne odstranitve dojke, s tem ne bi imel težav. Tudi če bi si odstranila obe, me ne bi prizadelo. Zame je ona najlepše bitje na svetu, poleg, seveda, otrok, ki so na prvem mestu," je povedal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

 

Komentarjev 2
  • Grof 18:52 15.julij 2024.

    A ta dva, pravzaprav, a on še kar pleše, mislim Mikija, a ni pred letii preplaval Kolpo, nekaj je pisalo na to vižo, …

  • Pierre 10:53 15.julij 2024.

    Obstaja program Dora za zgodnje ugotavljanje te bolezni...??????