Magazin > VIP
23 ogledov

Tiger odvisen od orgazmov

Bo Elin pozabila Tigerjeve prevare? (Foto: EPA) Žurnal24 main
Tigerja Woodsa že lep čas ni bilo na spregled. Zdaj se je razvedelo, zakaj.

Poskočni golfist naj bi bil v kliniki za zdravljenje zasvojenosti s seksom The Meadows v Arizoni. Ustanova je med zvezdniki zelo priljubljena, saj v njej delajo največji strokovnjaki sveta. Poleg tega zagotavljajo tudi najvišjo stopnjo diskretnosti, kar je za zvezdnike ključnega pomena.

 

Zdravljenje naj bi trajalo približno pet tednov, poteka pa kot vsako drugo zdravljenje zasvojenosti. Na dnevnem redu so številne skupinske terapije in pogovori. Vsi pacienti v kliniki morajo nositi priponko, ki razkriva vrsto zasvojenosti. Tistim, ki so odvisni od orgazmov, ni dovoljeno prijateljevati s predstavniki nasprotnega spola.

 

Elin se še ni odločila

Tiger, ki je menda poleg žene zadovoljeval kar 14 ljubic, je v Arizono odšel sam. Njegova soproga Elin je na Švedskem, kjer razmišlja o prihodnosti. Prijatelji para so povedali, da je Elin možu zagrozila, da je njunega zakona zagotovo konec, če se ne bo odločil za zdravljenje. In Tiger, ki se zaveda, da bo njegova žena v primeru ločitve dobila polovico njegovega premoženja, se je uklonil ženini volji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.