Magazin > VIP
79573 ogledov

To si je bivša žena nekdanjega skakalca Frasa privoščila na dan ločitve

Vanja Fras Ana Fetih
Po neprijetnem obisku na sodišču si je privoščila to.

Pred kratkim smo na legendarni zabavi Lady piknik pod klobuki, ki velja za zabavo, kjer se vsako leto na kupu zbere največ domačih estradnikov in estradnic, srečali podjetnico Vanjo Fras. Vanjo, ki je na dogodku od sreče kar žarela, je lanskega oktobra brez slovesa zapustil sedaj že bivši mož, nekdanji smučarski skakalec Damjan Fras. Ločitev je Vanjo hudo prizadela, pred kratkim je priznala, da še vedno potoči kakšno solzo, saj se ji zdi, da ji je mož z odhodom storil krivico. 

Vanja se je po tej pretresljivi novici posvetila sebi. V preteklosti je že povedala, da se je začela veliko ukvarjati s fitnesom, ne samo kot vadeča, temveč tudi kot vodja fitnes centra. Sedaj pa nam je zaupala, da si je na dan ločitve privoščila posebno darilo. “Shujšala sem 51 kilogramov in oprsja več nisem imela. En dan me je samo presunilo, da hočem nove joške. Ob 10. uri sem se na sodišču ločila, ob 11. sem podpisala kredit, da bom z njim izplačala moža, ob 12:15 pa sem že ležala na operacijski mizi. Vsak naj si privošči to, kar hoče,” je ponosno povedala Vanja, ki že komaj čaka, da bo na morju v kopalkah pokazala svoje obline. 

Vanja se dogodka ni udeležila sama, temveč s svojo hčerko. Ta je o nekdanjem očimu povedala, da od razhoda nimata več stikov. “Mene je najbolj prizadel in šokiral njegov odnos, ki ga je imel do mame. Ni se mi zdelo pravično, da se je tako izšlo, glede na to, da je mami vseh 26 let živela zanj in mu posvečala svoj čas,” je povedala.

Vanja Fras | Avtor: Ana Fetih Ana Fetih

Frasova je marca vsem ljudem, ki ob razhodu ostanejo sami, sporočila: “Ni treba bežati v antidepresive in se zapirati v stanovanje. Treba si je priznati, da mi je težko in da potrebujem objem. Ni sramotno, da poiščemo pomoč v obliki pogovora.” Takrat je povedala tudi, da je srečna, ker ima okrog sebe močan krog prijateljev, družino, psihoterapevta, k njenemu dobremu počutju pa prispevata tudi meditacija in joga.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 17:23 12.junij 2024.

    Baba je baba najboljša je slaba, so rekli naš nono...

  • Grof 11:34 12.junij 2024.

    Fras. Iskal osebnega sponzorja, pa kdo bi bil toliko nor, da bi v tega sepca vlożil en sam cent, żena je lahko srečna, da je sam zapustil polno korito po njeni zaslugi, zdaj pa fehta za elektriko v svoji fitnes špajzo

  • Anja1956 08:27 12.junij 2024.

    Nehajte že s to Bezovko !