Magazin > VIP
10573 ogledov

Toliko bo podedoval princ Harry, Kate in William zgrožena!

kate middleton, princ william Profimedia
Kate in William se držita za glavo.

Pred kratkim je odjeknila vest, da se bo Harryju 15. septembra čez obraz razlezel velik nasmešek. Na svoj 40. rojstni dan bo namreč podedoval del zapuščine svoje pokojne prababice, kraljice matere. Harryjev delež naj bi znašal dobrih 8,3 milijona evrov, skupna vrednost zapuščine pa se giblje okoli 83 milijonov. Harry in William si bosta razdelila 14 milijonov.

Vir blizu princese in princa Walesa je povedal, da par meni, da si princ Harry dediščine ne zasluži. “William je precej zgrožen, da bo Harry odnesel milijone v svoj dom v Montecitu, ne da bi za to mignil s prstom. Proti temu ne more storiti ničesar, razen zmajevanja z glavo, a če bi bilo odvisno od njega, Harry ne bi dobil tega plačila.”

“William misli, da njegov brat ni v položaju, da bi prejel to darilo, in daje vedeti, da se mu zdi to precej pokvarjena situacija. Princ Walesa verjame, da je Harry po groznem vedenju do družine sedaj še nagrajen. William in Kate niti malo ne zaupata Harryju in Meghan, zato ideja, da Harry zdaj unovčuje dediščino svoje prababice, pušča zelo grenak priokus,” je še povedal.

Premoženje Harryja in Meghan je ocenjeno na 60 milijonov dolarjev in se bo še povečalo. V preteklosti sta podpisala več dobičkonosnih pogodb, največjo z Netflixom. Njuna prva serija je bila velik uspeh, saj je govorila o njuni ljubezenski zgodbi. Meghan je marca ustanovila svoje podjetje American Riviera Orchard. Bližnjim prijateljem je podarila jagodne marmelade, za širšo javnost pa izdelkov še ni predstavila. Izdelki naj bi predstavljali plod njenega zanimanja za zdrav življenjski slog, kuhanje in dom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:33 12.avgust 2024.

    Hvala bogu za novinarje, ker kdo bi drugače drek mešal!?